13 Οκτ 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ - Μειώνονται οι απουσίες


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακή (18.10, 19.00) με τον Πανιώνιο στο «Καυτανζόγλειο». Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Όλεγκ Προτάσοφ, που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω της γέννησης του τρίτου τού παιδιού, οι διεθνείς Κοβαλέφσκι, Ιωαννίδης και Γιάντσης, όπως και ο αδειούχος Μάουρο Μιλάνο.
Το πρόγραμμα των ασκήσεων, που τελέστηκε υπό τις οδηγίες των Νεντίδη, Καρύδα και Γκιζέλη, ακολούθησαν οι Λέκι και Κονέ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στη μέση και στο χέρι αντίστοιχα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί αύριο και με τον Βουτσιά, ο οποίος ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, πέρασε από διαδικασία ετοιμότητας και κρίθηκε ικανός να περάσει σε κανονικά επίπεδα.
Ο Κατσαμπής συνέχισε με θεραπεία και πρόγραμμα γυμναστηρίου και αναμένεται να επανέλθει εντός της εβδομάδας. Ο Μπόσνιακ ανεβάζει επίπεδα ατομικής προπόνησης, όμως με την ομάδα θα μπει από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Τούμα αποχώρησε στα μέσα του προπονητικού προγράμματος, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES