13 Οκτ 2009

Θα τον αποχαιρετήσουμε σύντομα

Το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη «παίζει» εδώ και καιρό σε διάφορες ξένες εφημερίδες με αφορμή το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για την περίπτωση του. Ωστόσο, παρότι υπάρχουν ομάδες που τον έχουν παρακολουθήσει να αγωνίζεται δεκάδες φορές, o διεθνής αμυντικός δεν έχει δεχτεί κάποια εξαιρετική πρόταση.

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ πάντως φαίνεται να είναι αρκετά έντονο και μετά την συζήτηση που είχαν οι υπεύθυνοι της Γαλλικής ομάδας με τον Βενγκέρ, θα έγινε ακόμα πιο έντονο. Θεωρώ τιμητικό για τον Τοροσίδη ο, τι ο τεχνικός της Άρσεναλ μίλησε με θερμά λόγια για εκείνον.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο διακρίνεται ο Γάλλος τεχνικός είναι πως έχει «μάτι». Είναι ο κορυφαίος στο να διακρίνει ταλέντα και γι’ αυτό η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία. Πιστεύω πως θα τον αποχαιρετήσουμε σύντομα τον Τοροσίδη. Από την στιγμή που το έχει αποφασίσει και ο ίδιος, θα το κάνει το βήμα.

Υ.Γ. Πήρα χθες ένα μήνυμα με το οποίο συμφωνώ. Αναφέρονταν στον Σαμαρά και σημείωνε πως θα ήταν η πλέον κατάλληλη λύση για τον Ολυμπιακό. Περισσότερο από τον Γκέκα. Συμφωνώ πως ο Σαμαράς είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως πιστεύω πως έχουν ανάγκη έναν φορ- γκολτζή. Όχι, πως ο Σαμαράς δεν το «έχει», αλλά νομίζω πως θα ταίριαζε περισσότερο αυτή τη στιγμή ο Γκέκας στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES