13 Οκτ 2009

ΑΕΚ - Προσεχώς «καπετάνιος» ο Νοτιάς

Προσεχώς απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Νίκος Νοτιάς. Οι Γκίκας Γκούμας, Πόλυς Χατζηιωάννου ενημέρωσαν τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης πως θα του παραχωρήσουν τις μετοχές τους και πλέον απομένει να πέσουν και οι υπογραφές έτσι ώστε ο Χιώτης επιχειρηματίας να πάρει τα «ηνία» των «κιτρινόμαυρων

Οι κύριοι Γκούμας και Χατζηιωάννου ενημέρωσαν τον Νοτιά πως δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την περαιτέρω χρηματοδότηση της ομάδας. Αντίθετα, ο Πέτρος Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ενεργός χρηματοδότης διατηρώντας το 12,5% και συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναλογικά με το ποσοστό του.

«Έχω κάνει γραπτή πρόταση στον Νίκο Νοτιά μαζί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου για να του παραχωρήσω τις μετοχές μου και να διευκολύνω το έργο του, διότι έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετέχουμε σε άλλη αύξηση κεφαλαίου. Μου απάντησε θετικά και με ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνω», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο Γκίκας Γκούμας.

«Είπα στο Νίκο Νοτιά ότι α) δεν σκέφτομαι να δώσω τις μετοχές μου στην Ερασιτεχνική, β) θα τον υποστηρίξω ώστε να μπορέσει να βρει μια σωστή λύση για την ΑΕΚ, γ) σκέφτομαι θετικά να ακολουθήσω μελλοντική αύξηση κεφαλαίου στο ποσοστό μου και στην περίπτωση που τελικά δεν το κάνω προτιμώ να παραχωρήσω σε αυτόν τις μετοχές μου», ανέφερε από τη μεριά του ο Πέτρος Παππάς.
Σήμερα αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές, με τον Νίκο Νοτιά να περιμένει πλέον να εξασφαλίσει και τυπικά το 51% των μετοχών έχοντας ήδη αρχίσει την αναζήτηση επενδυτή ο οποίος θα τον βοηθήσει στο έργο του και θα αλαφρύνει το βάρος που έχει πέσει σχεδόν εξ ολοκλήρου πάνω του.

Φήμες κάνουν λόγο για προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Κύπριου επιχειρηματία Κρις Αναστασίου (με τον οποίο δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρώσουν τη συμφωνία οι Νίκος Θανόπουλος και Παντελής Αθηνής), την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά τις πιέσεις που δέχεται δεν δείχνει διάθεση στην παρούσα φάση να επιστρέψει στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES