13 Οκτ 2009

«Καμία σχέση Βοτανικός- Καραϊσκάκη»


Το… δώρο του Παναθηναϊκού από τον Βοτανικό περιμένουν στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πως σε περίπτωση που χτιστεί το νέο «σπίτι» των «πρασίνων» θα κερδίσουν 4500 τ.μ! Το Sportnet επικοινώνησε με τον κ. Γιώργο Μπαλτογιάννη που είναι αρχιτέκτων μηχανικός και δήλωσε πως «δεν έχει καμία σχέση ο Βοτανικός με το Καραϊσκάκη.
Κερδισμένος από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θέλει να βγει ο… Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» όταν έχτισαν το Καραϊσκάκη είχαν υπογράψει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση με την Πολιτεία για την κατασκευή του γηπέδου, είχαν προβλέψει να πάρουν στο μέλλον ότι θα πάρουν και οι άλλοι. Άρα ότι θα ισχύσει για τον Βοτανικό, θα ισχύσει και για το φαληρικό γήπεδο.

Επομένως αν αλλάξουν οι συντελεστές κάλυψης και δόμησης που ισχύουν αυτή τη στιγμή για το «Γ. Καραϊσκάκης», τότε θα κερδίσει 4.500 τ.μ.!

Το Sportnet επικοινώνησε με τον κ. Γιώργο Μπαλτογιάννη, ο οποίος είναι αρχιτέκτων μηχανικός και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Πολεοδομίας του Ε.Μ.Π. και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση η περίπτωση του Βοτανικού με το Καραϊσκάκη.

«Βάση λογικής δεν έχει καμία σχέση το γήπεδο που θα φτιαχτεί στο Βοτανικό με αυτό του Φαλήρου. Μία πολεοδομία μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τον συντελεστή δόμησης κι άλλη να τον κρατήσει σταθερό» δήλωσε αρχικά ο κ. Μπαλτογιάννης και ερωτηθείς για το αν δεσμεύεται η πολιτεία για τον όρο που έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός σχολίασε:

«Ασχετα με το τι έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός για το Καραϊσκάκη, οι δύο περιπτώσεις δεν συγχέονται. Βέβαια όπως ξέρουμε ο συντελεστής δόμησης δεν είναι… σταθερός και ανάλογα με τα συμφέροντα αλλάζει! Αν ψηφιστεί το διάταγμα τότε θα αλλάξει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES