13 Οκτ 2009

- "Καμία αιχμή για Βγενόπουλο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιστολή του εντεταλμένου για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό κ. Βαγγέλη Σαμαρά προς το Δήμο Αθηναίων, στην οποία υπογραμμίζει ότι ουδέποτε υπήρξε αιχμή εναντίων του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Ομίλου Marfin.
Τονίζει δε ότι το μόνο που έγινε ήταν να ζητηθεί από τον Δήμο Αθηναίων να είναι συνεπής ως προς τις συμβατικές του υποχρεώσεις έναντι των "πρασίνων".
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Τις τελευταίες ημέρες μετά και από την απόφαση του ΣτΕ, που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε μια μακρά περίοδος καθυστερήσεων και γραφειοκρατικών διαδικασιών που έθεσαν εν αμφιβολία το χρονοδιάγραμμα του έργου. Βρισκόμαστε πλέον πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Με αφορμή όμως, σημερινά δημοσιεύματα στον αθλητικό τύπο θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής :
Σε εφαρμογή της από 26 Φεβουαρίου 2008 σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποστείλαμε την 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της καθημερινής μας συνεργασίας, επιστολή στο Δήμο Αθηναίων αναφορικά με την τήρηση υποχρεώσεων του, που απορρέουν από τη μεταξύ μας σύμβαση.
Είναι προφανές ότι τόσο στην ουσία όσο και στο πνεύμα της εν λόγω επιστολής δεν υφίσταται καμιά απολύτως αιχμή εναντίον προσώπων, πολλώ μάλλον δε μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του οποίου τα αισθήματα και η στήριξη δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.
Είναι δεδομένη η συμπόρευση όλων μας και ειδικότερα, η σημαντική συνεισφορά του Ομίλου της MARFIN προσφέρει ουσιαστική βοήθεια για την ολοκλήρωση του έργου, που αποτελεί όνειρο των εκατομμυρίων φιλάθλων της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES