13 Οκτ 2009

Κόκα… καλής κοινωνίας!

Γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας περιλαμβάνει, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η ατζέντα της 32χρονης από το χώρο του μόντελινγκ, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν δύο κιλά κοκαΐνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος όπως και τα άλλα τρία άτομα που συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση. Αύριο Τετάρτη απολογούνται και οι τέσσερις στην 27η τακτική ανακρίτρια.

Μετ’ εμποδίων οι θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω των 8 και 9 Μποφόρ που πνέουν στα πελάγη. Βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Αιγαίο και ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Μείωση του αριθμού των περίπου 55.000 κρατικών αυτοκινήτων, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Τρίτη, ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Το ετήσιο κόστος συντήρησης ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια ευρώ!

Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους και όχι την ηλικία ή τα κυβικά των παλαιών αυτοκινήτων, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Την εκλογή της πρώτα από το συνέδριο και μετά από τη βάση της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της για την προεδρία. Εκλογή από τη βάση προτιμούν Δημήτρης Αβραμόπουλος και Αντώνης Σαμαράς.

Συνεδριάζει την Τρίτη (16:00), για πρώτη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για την ανάδειξη και τυπικά του Χρήστου Παπουτσή στη θέση του Γραμματέα. Επίσημη πρώτη σήμερα και για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρηματιστήριο: Στο μείον 0,24% πριν από λίγο (11:30), στις 2.824 μονάδες.

Θύμα των επιτήδειων του Facebook έπεσε ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και στην Αττική. Στους 24 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES