13 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Ικανοποίηση για Γιούρκα

Τα εύσημα του Τεν Κάτε απέσπασε ο Γιούρκας Σειταρίδης για την εμφάνιση του με την εθνική ομάδα: «Τα πήγες καλά κι έδειξες ότι έχεις δυνατότητες», είπε στον 28χρονο μπακ ο Ολλανδός τεχνικός. Συνεχίζονται οι διαδικασίες για το γήπεδο και στο επίκεντρο είναι τα χρήματα για την ονομασία του. Στους κορυφαίους της Μπουντεσλίγκα ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Τεν Κάτε: «Έδειξες τις δυνατότητες σου»

Ο Γιούρκας Σειταρίδης επέστρεψε χθες στην Παιανία, αφού αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα εναντίον του Λουξεμβούργου. Τον 28χρονο μπακ παρακολούθησε το Σάββατο ο Τεν Κάτε και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος, μια και διέκρινε την ποιότητα του παίκτη:

«Είχες πάρα πολύ καιρό να αγωνιστείς, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγες καλά κι έδειξες ότι έχεις δυνατότητες. Μπράβο», ήταν τα λόγια του Ολλανδού. Στο «τριφύλλι» φυσικά έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και ξέρουν σε ποια κατάσταση είναι ο παίκτης, ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Όλα δείχνουν ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ο Τεν Κάτε θα πάρει στην αποστολή τον Γιούρκα. Το αν θα παίξει και πόσο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

«Θα δώσει τα λεφτά»

Μια απορία που εξέφρασε ο Τάκης Μπέης στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων παραλίγο να δημιουργήσει θέμα για το γήπεδο, αλλά αμέσως χαμήλωσαν οι τόνοι και μένει να δούμε στην πράξη τι θα συμβεί. Ο Μπέης, που ανήκει στον σχηματισμό του ΠΑΣΟΚ, ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΕΣ, Θοδωρή Μπεχράκη, για τα χρήματα της ονοματοδοσίας του γηπέδου του Παναθηναϊκού, τα οποία είναι 23 εκατ. ευρώ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και η εταιρεία Marfin, όπως είναι γνωστό, κέρδισαν τον Αύγουστο του 2008 τον διαγωνισμό για το όνομα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. «Ο Βγενόπουλος θα δώσει τα χρήματα για το όνομα του γηπέδου ή όχι;», ρώτησε ο Μπέης και ο Μπεχράκης του είπε: «Πώς το λες αυτό; Γιατί να μην τα δώσει; Εχεις ακούσει τίποτα;».

Ο Μπέης απάντησε: «Κάτι ακούγεται ότι μπορεί να μην τα δώσει. Εχει καταθέσει εγγυητική;». Ο Μπεχράκης πήρε ξανά τον λόγο και ήταν ξεκάθαρος: «Θα δώσει τα λεφτά. Υπάρχουν συμβάσεις ανάμεσα στον Δήμο και τον κ. Βγενόπουλο. Θα ζητήσουμε την εγγυητική. Δεν μπορεί να μη δώσει τα χρήματα. Αν γίνει κάτι διαφορετικό θα το εξετάσουν οι νομικοί».

Σ' αυτό το σημείο έληξε το θέμα, το οποίο ήταν και το μοναδικό που συζητήθηκε για το σπίτι του «τριφυλλιού» στο χθεσινό Δ.Σ. Να σημειωθεί ότι από τα 23 εκατ. ευρώ τα τρία θα τα κρατήσει ο Δήμος και τα υπόλοιπα είκοσι θα δοθούν στην ΠΑΕ για να κατατεθούν σε τράπεζα ως εγγύηση για το δάνειο που θα συναφθεί.

Η ΠΑΕ επίσης είχε ζητήσει πριν από τις εκλογές, με επιστολή της στον Δήμο, την κατάθεση της εγγυητικής των είκοσι εκατ. ευρώ. Γι' αυτόν τον λόγο θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα η ΕΕΣ για να ζητήσει από τον Βγενόπουλο τα χρήματα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Τη συμπαράσταση 3.300 οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Καβάλα και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που μένουν στη Βόρεια Ελλάδα με ποιον τρόπο θα προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα με την Καβάλα ότι η διάθεσή τους θα γίνεται από αύριο (σ.σ.: σήμερα) μέχρι την Παρασκευή στην Καβάλα, από τη διεύθυνση Ελευθερίας και Ισμήνης μεταξύ 18:00-22:00, το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στο γήπεδο, στο εκδοτήριο της θύρας 9, από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ».

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι αυτό ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση 3.300 οπαδών του.

Στους κορυφαίους ο Ίβανσιτς

Εκπληκτικό είναι το ξεκίνημα του Αντρέας Ίβανσιτς στην Γερμανία με τη φανέλα της Μάιντζ. Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε οχτώ παιχνίδια και παίζοντας σε ρόλο επιτελικού μέσου μετρά τέσσερα γκολ κι άλλες τόσες ασίστ, ενώ η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 1/4 της Μπουντεσλίγκα, το γερμανικό περιοδικό «Kicker» έκανε έναν απολογισμό στις μεταγραφές του καλοκαιριού και ο «μαέστρος» είναι στην καλύτερη εξάδα.

Στην ίδια κατηγορία με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος στοίχισε στη Μάιντς μόλις 900 χιλ. ευρώ για δύο χρόνια δανεισμού (100 χιλ. ευρώ είναι η οψιόν αγοράς του), συγκαταλέγονται ο συμπαίκτης του Χάιντς Μίλερ (τερματοφύλακας) και οι Ζε Ρομπέρτο (Αμβούργο), Πιζάρο (Βέρντερ), Σίμουνιτς (Χοφενχάιμ), Χίπια (Λεβερκούζεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES