13 Οκτ 2009

Επίθεση Περουβιανών χάκερ στο σάιτ του Μαραντόνα!

Την εκδίκηση τους για την ήττα του Περού από την Αργεντινή θέλησε να πάρει μια ομάδα Περουβιανών χάκερ με την ονομασία «Elite Peruvian». Στόχος των χάκερς έγινε η επίσημη ιστοσελίδα του προπονητή της «αλμπισελέστε» Ντιέγκο Μαραντόνα, στην οποία κατάφεραν να εισβάλουν και να αναρτήσουν σχόλια χλευασμού και κοροϊδίας για τον Μαραντόνα.
«Μας νίκησαν στο γήπεδο, όμως εμείς τους νικήσαμε στο διαδίκτυο» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα των Περουβιανών, ενώ στους ρυθμούς του τραγουδιού «Y se llama Peru» μπορεί να δει κανείς μία φωτογραφία του «Πίμπε Ντ'Όρο» με σχόλιο κάτω από αυτή «Σε κάναμε να κλάψεις» ή «Για τον πιο μεγάλο κλαψιάρη του κόσμου».
Εκεί όμως που οι «Elite Peruvian» μάλλον ξέφυγαν απο τα όρια του χιούμορ, ήταν με μία εικόνα καρτούν που αναπαριστά τον Μαραντόνα να σνιφάρει κοκαΐνη.
Τέλος από τα σχόλια των χάκερς δεν γλίτωσε ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ορτούμπε, τον οποίο σύσσωμος ο Τύπος του Περού θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα της εθνικής τους ομάδας καθώς σύμφωνα με τους Περουβιανούς δεν σφύριξε δύο πέναλτι υπέρ του Περού, ενώ μέτρησε το γκολ του Παλέρμο αν και ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. «Κλέφτη Ορτούμπε» ήταν το σχετικό σχόλιο των «Elite Peruvian»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES