19 Σεπ 2009

Κακά: «Ο καλύτερος του κόσμου ο Μέσι»

Πιο δικαιωμένος από ποτέ θα πρέπει να αισθάνεται ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι… Οι δηλώσεις του Κακά πως «ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτήν την στιγμή στον πλανήτη», αποτελεί την πιο μεγάλη αναγνώριση από έναν παίκτη που διεκδικεί τον ίδιο τίτλο…

Η απόδοση του Μέσι με τους πρωταθλητές Ισπανίας την περασμένη περίοδο, αποτελεί κατά τον Κακά, την πιο τρανή απόδειξη της μεγάλης του αξίας. Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στην ισπανική «AS», φανερώνουν την αναγνώριση της ανωτερότητας του μικρόσωμου στράικερ: «Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, ο Μέσι είναι ο καλύτερος του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Το επισημαίνω, αφού στο ποδόσφαιρο, ο κάθε παίκτης ζει για την στιγμή. Ο Μέσι είχε πολλές ωραίες στιγμές με την Μπαρτσελόνα, τους τελευταίους 12 μήνες».

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος, δεν δίστασε να σχολιάσει και την άποψη του συμπατριώτη του Πελέ, ο οποίος δήλωσε πως θεωρεί τον Κακά τον καλύτερο του κόσμου: «Δεν συμφωνώ με την δήλωση αυτή. Σέβομαι ωστόσο την άποψη του Πελέ».


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES