19 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Χάνει το ντέρμπι και ο Ζαϊρί!


Η «κατάρα» των φετινών τραυματισμών στον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο! Μόλις στην 4η αγωνιστική και εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Μπόζινταρ Πάντοβιτς έχει ακόμη έναν λόγο να προβληματίζεται. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα στο πέλμα και τέθηκε εκτός μάχης του αγώνα της Θεσσαλονίκης!

Όλα αυτά τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να μην υπολογίζουν στους Γκαλέτι, Ντάρμπισαϊρ, Μαρέσκα, Ντόμι και Σοϊλέδη, οι οποίοι ακολουθούν ειδικά προγράμματα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν! Τη θέση του Μαροκινού στην ενδεκάδα πιθανότατα θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως δεν είναι 100% έτοιμος.

Με λίγα λόγια η σύνθεση του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ στην άμυνα, τους Λεντέσμα, Τοροσίδη, Ντουντού, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεονάρντο στη μεσαία γραμμή και μοναδικό τον προωθημένο τον Ντιόγο, εκτός και αν προτιμηθεί ο Μήτρογλου που διανύει περίοδο φόρμας.

Οι υπόλοιποι της αποστολής: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Οσκαρ.

Έμφαση στα «αποδυτήρια»

Την πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε την Παρασκευή ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του επικεντρώθηκε στο κλίμα που πρέπει από εδώ και στο εξής να επικρατεί στα αποδυτήρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζίκο: «Θέλω να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η προσπάθεια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και είναι σημαντικό να κάνουμε μία ποιοτική δουλειά και να έχουμε καλές σχέσεις. Αν τα καταφέρουμε αυτά, όλα θα πάνε καλά».

Η έμφαση που έδωσε ο νεοπροσληφθείς προπονητής των Πειραιωτών στο κλίμα των αποδυτηρίων δεν «έριξε κανέναν από τα σύννεφα» αφού αν και επί εποχής Κετσπάγια δεν παρατηρήθηκαν κρούσματα απειθαρχίας, οι σχέσεις του Γεωργιανού όμως με τους πρώην, πλέον, παίκτες του δεν ήταν και οι καλύτερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES