19 Σεπ 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ






Μεσολόγγι-Αραχθος Παχυκαλάμου


-


Σούλι Παραμυθιάς-Ανατολή


-


Σκουφάς Κομποτίου-Απόλλων Πάργας


-


Οδυσσέας ΕΑΣ-Απόλλων Πάργας


-


Βολίς-Αστήρ Ρόκας


-


Αναγέννηση Αρτας-Ελαιόφυτο


-


Πρέβεζα-Τηλυκράτης Λευκάδας


-


Ναυπακτιακός Αστέρας-Λευκίμη


-


Προοδευτική Περάματος-Θεσπρωτός


0-1








ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Με τη στήριξη του κόσμου
Με τη θερμή συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του θα υποδεχθεί ο Ναυπακτιακός Αστέρας τη Λευκίμμη στο Κυριακάτικο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ήδη 300 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί απο την διοίκηση των «ροσονέρι» της Ρούμελης κόντρα στη Λευκίμη αναμένεται να υπάρχει πανηγυρική ατμόσφαιρα.
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ: Δεν λείπουν τα προβλήματα
Με αρκετές ελλείψεις θα παραταχθεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα Στον Απόλλωνα Ευπαλίου. Ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Γιάννος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κώστα Μπαλάφα, Άγγελου Ζιώγα και Νίκου Ανδριώτη οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας απο την περσινή σεζόν.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Κανονικά στο πρωτάθλημα
Αργά σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ κατά της εφέσεως που κατέθεσε ο πρόεδρος του Αράχθου Ηλίας Καρίνος για την συμμετοχή της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μετά από ακρόαση των δύο πλευρών την Τετάρτη απέρριψε την ένσταση ως απαράδεκτη και συνεπώς η συμμετοχή της Αναγέννησης στο νέο πρωτάθλημα θα είναι κανονική.
Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:
Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμόν 209/18.9.09 απόφασή της
-Απορρίπτει ως απαράδεκτη την από 8.9.09 (αρ.πρωτ. 26879/2009) προσφυγή-έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ – Ο ΑΡΑΧΘΟΣ κατά της από 4.9.09 κλήρωσης της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και κάθε άλλης σχετικής απόφασης της Επιτροπής Δ’ Κατηγορίας
-Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της ΕΠΟ
-Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Αθήνα στις 18-9-2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES