19 Σεπ 2009

Φωτάκης: «Νίκη με Ολυμπιακό για τον κόσμο μας»!

Τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσει τον κόσμο του θα επιδιώξει την Κυριακή (21:15) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης στο πλαίσιο της βράβευσής του από τα χέρια του Σταύρου Σαράφη, για το καλύτερο γκολ της τρίτης αγωνιστικής. «Θα προτιμούσα το γκολ αυτό να έδινε και τη νίκη μέσα στην Τρίπολη», το σχετικό σχόλιό του, για το τέρμα του στην εκτός έδρας ισοπαλίας (1-1) της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Φωτάκης δήλωσε: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο», ενώ για τη γενικότερη παρουσία του στον ΠΑΟΚ προσέθεσε: «Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με δέκα χρόνια πριν όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι δουλεύουμε πολύ καλά. Δικός μου στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σαράφης υπογράμμισε για τον Γιώργο Φωτάκη ότι: «Ο Γιώργος δεν θέλει συμβουλές. Έχει αυτοπεποίθηση και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί επανήλθε στον ΠΑΟΚ και δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυριακάτικο μεγάλο ματς: «Η ομάδα έχει τα φόντα να χτυπήσει τα ντέρμπι. Ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει αρχή και για τον κόσμο και για τους παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε». Ο κ.Σαράφης κατέληξε: «Προερχόμαστε από μία σχετικά καλή εμφάνιση στην Τρίπολη και με μία καλή εμφάνιση στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES