19 Σεπ 2009

Με Λουτσιάνο στο ντέρμπι η Σκόντα Ξάνθη


Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες και πλέον είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Σκόντα Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Παράλληλα με τον Βραζιλιάνο και ο Ζιέντσουκ είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα αφού πλέον έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους. Στόχος φυσικά της Σκόντα Ξάνθης είναι η νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να την "γευθεί" και δεύτερον για το γόητρο, καθώς πρόκειται για το ντέρμπι της Θράκης και άπαντες στις τάξεις της ομάδας θέλουν να συνεχίσουν το περσινό σερί, όπου έχουν κερδίσει τον Πανθρακικό στα Πηγάδια και πήραν ισοπαλία στην Κομοτηνή και μάλιστα χωρίς να έχουν δεχτεί ακόμα γκολ από τους αντιπάλους τους.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάκι, Πόι, Παπαδημητρίου, Στρμπα, Κουκιέλκα, Μαρσελίνιο, Φαμπιανέζι, Φλίσκας, Μάνταλος, Βακουφτσής, Κιντάνα, Σταθάκης, Τζιωρτζόπουλος, Λουτσιάνο και Ζιέντσιουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES