19 Σεπ 2009

Αστεράτος στη Νέα Σμύρνη

tsezar.jpgΟ Πανιώνιος ήθελε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρώτάθλημα, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε θρίαμβο. Η ομάδα του Μάριο Γκόμεζ με το δίδυμο Τσέζαρεκ-Έντερ σε τρομερή ημέρα πέρασε από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας άνετα με 3-1 τους «κυανέρυθρους» που ακόμα ψάχνουν να σπάσουν το ρόδι μετά από τρία παιχνίδια. Τραγική η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, έντονες αποδοκιμασίες για τον Εμίλιο Φερέρα. 


Ο Πανιώνιος ήθελε την πρώτη του νίκη, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που αιφνιδίασε και μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσέζαρεκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Βίλτσες.

Μετά το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους καις το 13’ ο Μπάλαμπαν παραλίγο να κάνει το 1-1 με φάουλ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ριέρα να απειλήσει. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να φτάσεις την ισοφάριση, αλλά ήταν άτυχος, αφού το εκπληκτικό σουτ του Ρεκόμπα στο 27’ βρήκε το δοκάρι του Ντεγκρά.

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως δεν είχε όρεξη για αστεία και όποτε του δινόταν η ευκαιρία χτυπούσε με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Έτσι μέσα σε τρία λεπτά μετέτρεψε το εύθραυστο 1-0 σε 3-0 με τους Τσέζαρεκ και Έντερ να κάνουν πλάκα με την τραγική άμυνα των Νεοσμυρνιωτών.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον Πανιώνιο, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Οι παίκτες του Φερέρα προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στην εστία του Ντεγκρά, και όταν το κατάφεραν στο 69’ μείωσαν με τον Όμο με κοντινό σουτ.

Στην συνέχεια και παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Man of the match: Το ρόλο αυτό μπορούν να το μοιραστούν με την ίδια ευκολία ο Τσέζαρεκ και ο Έντερ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι κορυφαίοι του Αστέρα και του αγώνα, αφού ήταν αυτοί που σημείωσαν τα τρία γκολ, ενώ είχαν μάλιστα και συμμετοχή στα δύο.

Αδύναμος κρίκος: Ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα είχε τα μαύρα της τα χάλια, αφού κάθε αντεπίθεση του Αστέρα Τρίπολης μύριζε γκολ. Τραγική η αμυντική λειτουργία της ομάδας με τους Τσέζαρεκ και Έντερ να κάνουν πλάκα

Στο ύψος του: Ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός σταρ ήταν από τους λίγους παίκτες του Πανιωνίου που προσπάθησαν. Ο Ρεκόμπα είχε σουτ στο δοκάρι, έβγαλε δύο τρεις πάσες, αλλά οι συμπαίκτες του ήταν σε άσχημη ημέρα. 

Η γκάφα: Συγκεκριμένη γκάφα δεν υπήρχε, απλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν τραγική. Στο πρώτο γκολ ο Τσέζαρεκ πήρε τη κεφαλιά, στο δεύτερο γκολ κανένας δεν βγήκε πάνω στον Έντερ ο οποίος έκανε ανενόχλητος το σουτ, ενώ στο τρίτο η άμυνα ήταν κάπου αλλού.

Το στραγάλι: Δεν ξεκίνησε καλά ο διαιτητής Σπάθας, ο οποίος αποφάσισε από το πρώτο λεπτό να κάνει κατάχρηση της κίτρινης κάρτας με συνέπεια να φέρει τον εκνευρισμό στους γηπεδούχους και να τα ακούσει από τον κόσμο για κάποια από τα σφυρίγματά του. Δεν έκανε πάντως το μεγάλο λάθος.


Το ταμείο του Gazzetta:
Ο Πανιώνιος ήθελε να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα αλλά θα περιμένει ακόμη. Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα εμφάνισε για άλλο ένα εντός έδρας ματς χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία με συνέπεια ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει πάρτι μέσα στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» φανερά εκτός κλίματος γνώρισαν άλλη μία ήττα και πλέον το κλίμα για τον Βέλγο τεχνικό έχει γίνει πολύ βαρύ. Από την άλλη οι Αρκάδες με τους Τσέζαρεκ και Έντερ σε τρομερή ημέρα πέρασαν από άλλη μία έδρα μετά από αυτή της Καβάλας με τον Γκόμεζ να εδραιώνει ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο (82’ Λάτκα), Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Αναστασόπουλος, Ριέρα, Σιόβας, Σκούφαλης (85’ Κούκετς), Νικολάου, Τζαβέλας (69’ Γουέλινγκτον)

Αστέρας Τρίπολης:
Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμποάρι, Λαζαρίδης, Μπαστία, Μαρσελάο, Καρντόζο (31’ Αργυρόπουλος), Καρέρα, Τσέζαρεκ, Έντερ (58’ Ρίος), Βίλτσες (72’ Ζεάν)

www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES