19 Σεπ 2009

Η ώρα του Τζόρβα...


Οι άσχημες εμφανίσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς στα τελευταία ματς, δείχνουν πως ο Κροάτης τερματοφύλακας βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Σε συνδυασμό με τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε στο παιχνίδι με τη Γαλατά, πλέον έχει γίνει ένα ψυχολογικό ράκος. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μείνει εκτός αποστολής για να ηρεμήσει, όπως τον ενημέρωσε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός είχε τετ α τετ με τον Κροάτη στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής. Εκεί του είπε: «Μάριο θα σε αφήσω εκτός 18άδας για τα ματς που ακολουθούν, να ηρεμήσεις λιγάκι». Την συγκεκριμένη απόφαση την δέχτηκε με ικανοποίηση ο «σούπερ Μάριο» που είναι ξεκάθαρο ότι δεν αισθάνεται καθόλου καλά με όσα έχουν γίνει: «Έχεις δίκιο κόουτς. Χρειάζομαι λίγη ηρεμία».

Αυτόματα, ο Αλέξης Τζόρβας παίρνει φανέλα βασικού. Ο Έλληνας διεθνής θα είναι βασικός και έχει ληφθεί η απόφαση να στηριχθεί. Όχι μόνο για το ματς με τον Αρη, αλλά για μια σειρά αγώνων. Ο Τεν Κάτε ενημέρωσε σχετικά τον Τζόρβα, του οποίου στο χέρι είναι πλέον να πάρει την ευκαιρία και να καθιερωθεί. Μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον, όταν και θα προχωρήσει το «τριφύλλι» σε απόκτηση γκολκίπερ.

Γυμνάστηκε ο Γιούρκας
Το ευχάριστο στην προπόνηση της Παρασκευής, ήταν η συμμετοχή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο διεθνής άσος, μετρά πλέον αντίστροφα για την επάνοδό του στα γήπεδα, μια και καθημερινά είναι όλο και καλύτερα. Οι εργομετρικές εξετάσεις είχαν δείξει πως έχει δουλέψει και μόνος του, κάτι που αποδεικνύεται συνεχώς στην Παιανία μια και ο 28χρονος... σπάει όλα τα κοντέρ. Φυσικά, θα χρειαστούν μέρες ακόμη (περίπου 3 εβδομάδες) για να είναι απόλυτα έτοιμος, μια και κανείς στο «τριφύλλι» δεν θέλει να ρισκάρει μια πρόωρη επιστροφή του παίκτη που ίσως του στοιχίσει.

Έτοιμο το 2011...
Όσον αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας, τα πράγματα πλέον είναι απλά. Οι «πράσινοι» περιμένουν την τελική ετυμηγορία του ΣτΕ, για να προχωρήσουν τις επαφές με τις τράπεζες και να πάρουν το απαραίτητο δάνειο.

Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσει το χτίσιμο του... παλατιού. Με τα τωρινά δεδομένα και σκεπτόμενοι πάντα ότι απαιτούνται 18 με 21 μήνες προκειμένου να είναι έτοιμο για χρήση το γήπεδο, όπως έχει τονίσει η κατασκευάστρια εταιρία, το «τριφύλλι» θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο μέσα προς τέλη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES