19 Σεπ 2009

Δύο στα δύο ο Εθνικός

Σε ένα ματς με αρκετές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την δίκαιη νίκη απέναντι στον Θρασύβουλο με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, κατακτώντας την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα γκολ που έκριναν την τύχη της αναμέτρησης, ο Μοσχογιάννης με κεφαλιά στο 70’ και ο Ζουαρί με αριστερό μακρινό σουτ στο 81’.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε και νωρίτερα τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ, με σπουδαιότερη όλων το δοκάρι του Φαρινόλα στο 50ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Εθνικού, «αναρριχήθηκε» έστω και προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο προπονητής των νικητών, μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε «ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του».

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς, Βιδάλης, Σύρος, Μοσχογιάννης, Σιλιγαρδάκης, Δήμος (46’ Ζουαρί), Σουμπίνιο, Χαϊκάλης, (46’ Ροντρίγκο), Χαλαουάνι (86' Παγώνης), Φαρινόλα.

Θρασύβουλος (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαρτζώκας, Χ. Μίχος, Πιπίνης, Ζαπρόπουλος, Χαραλαμπάκης, Ντελγκάδο (69’ Χατζηπαντελίδης), Ντοριβάλ (77’ Σαπάνης), Κατσίκης, Παληγεώργος, Καραμαλίκης, Κλούσενερ (53’ Αλεξάντροβιτς)

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καπουτζής, Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)

Παρασκευή 18/09

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Σάββατο 19/09

Εθνικός – Θρασύβουλος 2-0

Κυριακή 20/09 (17:00)

Διαγόρας Ρόδου - Δόξα Δράμας

Ηλιούπολη - Πιερικός

ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας

Εθνικός Αστέρας - Καλαμάτα

Κέρκυρα - Ιωνικός

Αναγ. Καρδίτσας - Ρόδος

Δευτέρα 21/09

Ηλυσιακός - Πανσεραϊκός (18:00 ΕΤ3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES