19 Σεπ 2009

Καβάλα στο άλογο

panigiriko.jpgΣτο Καραϊσκάκη και απέναντι στον Ολυμπιακό, η Καβάλα έστειλε το πρώτο της μήνυμα, καταφέρνοντας να αποσπάσει παλικαρίσια λευκή ισοπαλία και αν μάλιστα ο Σουλτανίδης ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Οι «αργοναύτες», δεν πέταξαν στα σκουπίδια τον άθλο τους επί των «ερυθρόλευκων», επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου εντός έδρας. Τα γκολ της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα, πέτυχαν οι Ονουάτσι (45') και Σουλτανίδης (56'), ενώ για τους Περιστεριώτες ισοφάρισε προσωρινά ο Φαβάλι (45').






Διπλή αξία η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη

Μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου η Καβάλα είχε καταφέρει να φύγει με το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ, αναγκάζοντας μάλιστα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, να απομακρύνει τον Τιμούρ Κετσπάγια, λίγες μέρες αργότερα, ο τεχνικός των «αργοναυτών» Γιάννης Παπακώστας είχε τονίσει πως για να έχει αξία ο βαθμός απέναντι στους «ερυθρόλευκους», θα πρέπει η ομάδα του να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθούσε. Οι παίκτες του έμπειρου προπονητή, έκαναν πράξη την επιθυμία του και επικρατώντας με 2-1 της ομάδας του Περιστερίου, πήραν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.


Man of the match: Στο Πειραιά και απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο Νίκος Σουλτανίδης, έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1 και να δώσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Ο επιθετικός των «αργοναυτών», κόντρα στον Ατρόμητο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και με δεδομένο τα όσα άκουσε για το γκολ που έχασε στο Καραϊσκάκη, του αξίζει ο τίτλος του καλύτερου του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του Ατρομήτου. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν έγιναν και οι πολλές φάσεις, το να δέχεσαι δύο γκολ, το πρώτο αφήνοντας τον Ονουάτσι να σκοράρει σαν σε προπόνηση και το δεύτερο αφήνοντας επίσης τον Σουλτανίδη να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αποδεικνύει πως στα μετόπισθεν του Ατρόμητου, δεν πήγε τίποτα καλά.

Στο ύψος του: Ο Νίκος Σουλτανίδης, ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην Καβάλα, όμως στο ύψος του στάθηκε και ο Ονουάτσι, ο οποίος εκτός του ότι άνοιξε το σκορ, ήταν συνεχής πηγή κινδύνου. Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι και ο Ορούμα, από τον οποίο οι Καβαλιώτες μπορούν να περιμένουν πολλά για την συνέχεια.

Η γκάφα: Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Κουτσόπουλος προσπαθώντας να διώξει με ανάποδο ψαλίδι, προσέφερε το γκολ στο πιάτο στον Ονουάτσι και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ένα... δώρο του παίκτη του Ατρόμητου.

Το στραγάλι:
Σε γενικές γραμμές ο Τσινιάρης δεν τα πήγε άσχημα, όμως σε δύο φάσεις υπήρξαν διαμαρτυρίες. Στην πρώτη στο 60' ο Μπρίτο απώθησε τον Παβίσεβιτς χωρίς να τιμωρηθεί με κάρτα, ενώ στο 74' οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Ορούμα από τον Ολιβέϊρα.

Το ταμείο του Gazzetta: Έχοντας καταφέρει να αποσπάσουν λευκή ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, οι παίκτες της Καβάλας έδειξαν στο ξεκίνημα πως είχαν ένα επιπλέον άγχος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αυτό φάνηκε σε όλο το πρώτο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι δεν έκαναν κάτι σημαντικό. Ευτύχησαν να προηγηθούν από ένα τραγικό λάθος του Κουτσόπουλου, ωστόσο πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν είχαν ισοφαριστεί. Τελικά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία, σε ένα παιχνίδι όπου αν και το θέαμα δεν ήταν εξαιρετικό, υπήρξαν τρία γκολ. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, μπορεί ο Γιώργος Δώνης να έλεγε όλη την εβδομάδα πως η ομάδα του θα πήγαινε για την νίκη, όμως αυτό δεν φάνηκε σε κανένα σημείο στον αγωνιστικό χώρο                                                                        www.gzzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES