28 Σεπ 2009

Χωρίς νικητή στη Φυλή

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, Θρασύβουλος και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0. Οι Φαίακες είχαν την ευκαιρία να «αποδράσουν» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Φυλής, όμως ο Σίλβα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι (75’). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά, λόγω αποβολής του Ζαπρόπουλου(74’).

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Θρασύβουλο και μόλις στο 2’ οι «πράσινοι» είχε την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2’ με… εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κατσίκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Η ομάδα της Φυλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα, που θα της έδινε και το προβάδισμα.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση. Τα λεπτά κυλούσαν και στο 75’ η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι (στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Ζαπρόπουλος), όμως ο Σίλβα αστόχησε από την άσπρη βούλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES