28 Σεπ 2009

Μέλμπεργκ: «Να το ξανακάνω»!

Την ελπίδα να σκοράρει ξανά απέναντι στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μιλώντας στη «SportDay». Ήταν 16 Αυγούστου 2006, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική της Premier League και οι «κανονιέρηδες» έδιναν το πρώτο τους επίσημο ματς στη νέα τους, τότε, έδρα, το «Emirates Stadium».

Ο Σουηδός αμυντικός της Άστον Βίλα θέλησε να χαλάσει τη γιορτή των Λονδρέζων, αφού σκόραρε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, ένας άλλος παίκτης που τώρα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και φοράει τη φανέλα του «αιώνιου» αντιπάλου των Πειραιωτών, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

«Το θυμάμαι ακόμα εκείνο το γκολ, ήταν το πρώτο παιχνίδι της Αρσεναλ στο νέο γήπεδό της στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να το ξανακάνω. Εχω αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο και με την εθνική ομάδα σε φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία. Πραγματικά, ωραίο γήπεδο. Μου αρέσει που επιστρέφω στην Αγγλία. Πάντα έπαιζα καλά με την Αρσεναλ, η οποία είναι ομάδα τοπ επιπέδου», δήλωσε ο 32χρονος στόπερ.

Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για την Άρσεναλ: «Η Αρσεναλ είναι ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε πιθανότητες, αρκεί να είμαστε πολύ καλοί, καλύτεροι απ' όλα τα ματς που έχουμε δώσει. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα. Ακόμα κι ένα λάθος μπορεί να είναι αρκετό για να δεχθείς γκολ».

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα

Στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι στραμμένο το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα κόντρα στους Άγγλους και ελπίζουν να αποδράσουν με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από το Νησί.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο παίξατε καλά, κάνατε αυτά που ζήτησα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν φανερό ότι κουραστήκατε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αρσεναλ και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», είπε ο Ζίκο στους παίκτες, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Ο Βραζιλιάνος δεν αναμένεται να αλλάξει την ομάδα, η οποία έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Superleague και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο 56χρονος τεχνικός αναμένεται σήμερα να μιλήσει με τον Μαρέσκα, ώστε να ξέρει αν θα το συμπεριλάβει στην αποστολή του ματς με τους «κανονιέρηδες» και αν θα τον χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή της αναμέτρησης.

Στο Λονδίνο βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Αβ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Οσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν ο Γκαλέτι (σ.σ.: αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων), Ντάρμπισαϊρ και ο Σοϊλέδης.

* Τη συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδών θα έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Υπολογίζεται ότι περίπου 3.200 Ελληνες θα είναι στο «Emirates Stadium», στην πλειονότητά τους Ελληνες του εξωτερικού και κυρίως φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES