28 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Μειώθηκε η ποινή του Σισέ


Από τρεις αγωνιστικές σε δύο συν μία με αναστολή μειώθηκε η τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ από την UEFA, μετά την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα απουσιάσει από το ματς της προσεχούς Πέμπτης απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο κόντρα στη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. Στην Ελβετία, όπου εκδικάστηκε η έφεση του Παναθηναϊκού, το «παρών» έδωσε και ο ίδιος ο Σισέ μαζί με τον β' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Βεκρή.

Χαμηλοί τόνοι και… Ευρώπη

Προσπάθεια… προσγείωσης έχει αρχίσει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι. Οι «πράσινοι» μετρούν πλέον πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και έχουν βάλει τις πρώτες βάσεις για την επιστροφή στους τίτλους μετά το 2004, ωστόσο γνωρίζουν πως για να παραμείνουν στην κορυφή δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά… πράξεις και σταθερότητα.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, για το Europa League. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι και θέλει το τρίποντο στη Ρουμανία για να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» του θεσμού.

Ο τραυματισμός του Καντέ στο ντέρμπι δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Μαρίνος. Ο Δάρλας έχει κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί, ενώ ο Σεϊταρίδης δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Βουκουρέστι με πτήση τσάρτερ την Τετάρτη στις 10:55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES