28 Σεπ 2009

SUPERLEAGUE - Τι είδε μια γυναίκα...


Πάει και η 5η αγωνιστική της Superleague... Νίκη του Παναθηναϊκού που αφήνει την ΑΕΚ 8 βαθμούς πίσω του, εντυπωσιακές νίκες από Εργοτέλη και Αστέρα και το «λυτρωτικό» γκολ του Αμπρέου ήταν τα highlights της αγωνιστικής. Πάμε όμως να τα ξετυλίξουμε όλα αυτά με μια... γυναικεία ματιά.

ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα ντέρμπι σούπα... Χωρίς πολλές φάσεις, οπού ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους 3 βαθμούς και η ΑΕΚ έμεινε βαθμολογικά πίσω από τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Ο Σαλπιγγίδης έδειξε όχι μόνο ότι μπορεί να σκοράρει, αλλά και ότι μπορεί να πηδήξει πολύ ψηλά! Και αυτό όχι γιατί πέτυχε γκολ με κεφαλιά, αλλά γιατί στον πανηγυρισμό του πήδηξε... στο Θεό. από πλευράς ΑΕΚ τώρα εντυπωσιακή ήταν η μη προσέλευση πολλών φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο. Αν με την πρώτη ήττα της ομάδας, (με Ολυμπιακό), δεν πας να στηρίξεις την ομάδα σου, πως περιμένεις από αυτήν να σου πάρει πρωτάθλημα; Οι λίγοι οπαδοί πάντως που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της «Ένωσης», και δικαιολογημένα θα πω εγώ, αφού η ήττα από τον Παναθηναϊκό συνοδεύτηκε και από μια πολύ κακή εμφάνιση. Πάντως ότι πιο συναρπαστικό έγινε χθες στο ΟΑΚΑ ήταν η τούμπα του Χένκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη τύπου! Είναι Θεός ο τύπος. Όταν δε σηκώθηκε και έλεγε στους ρεπόρτερ «I am OK, I am OK», πέθανα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Ο Ζαιρί ήταν αυτός που «λύτρωσε» τους «ερυθρόλευκους» και το πανηγύρισε δεόντως! Ο Μαροκινός «έκρυψε» το πρόσωπο του με την φανέλα και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε όταν ξαναβρήκε το φως του ήταν η κίτρινη κάρτα του διαιτητή! Τελικά ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί ένας ποδοσφαιριστής κάνει μια τέτοια κίνηση, ενώ ξέρει πως θα πάρει την κάρτα. Είναι τουλάχιστον παράλογο. Άλλη μια ενδιαφέρουσα φάση του αγώνα είναι το τατουάζ του Ρεκόμπα. Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου παρακολουθεί ημίγυμνος τον αγώνα και όταν τον συλλαμβάνει ο φακός αποκαλύπτεται το τατουάζ. Μια καρδιά στο στήθος με το όνομα «Lorena»... Να μη ξεχάσω να αναφέρω όμως και τον Μέλμπεργκ, που μόλις έβγαλε τη φανέλα, πολλές κυρίες αναστατώθηκαν!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα που έχει ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Τρίπολης όχι μόνο «καθάρισε» τον Λεβαδειακό αλλά έκανε και την ανατροπή. Ο Μπαστία ήταν αυτός που ισοφάρισε για την ομάδα του, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί αυτό το τόσο «συνηθισμένο» γκολ, ήταν ένα από τα τρία καλύτερα γκολ της αγωνιστικής σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή. Πως γίνεται ας πούμε να μην είναι μέσα στα τρία του Σαλπιγγίδη ή του Μπέτο και να είναι αυτό. Ειδικός δεν είμαι αλλά τελοσπάντων αυτή την άποψη έχω.

ΑΡΗΣΞΑΝΘΗ

Ο «μοιραίος» παίκτης για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο ήρωας των Θεσσαλονικέων, για αυτή την αγωνιστική. Είδατε πως αλλάζουν τα πράγματα; Ο Αμπρέου με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε τους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Πολύ ωραίο γκολ, (που παρεμπιπτόντως είναι και αυτό μέσα στα καλύτερα της αγωνιστικής), με τον «Λόκο» να πηδάει ψηλότερα από όλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ που θέλει να έχεις τσαμπουκά για να το πετύχεις. Ο Ματζουράκης βέβαια στην επάνοδο του στην Ξάνθη δεν κατάφερε να μπει με το δεξί, αλλά ok έχει καιρό ακόμα...

ΚΑΒΑΛΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η Καβάλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Νίκησε και τον Ηρακλή και όλα δείχνουν πως ήρθε στην Superleague για να μείνει. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ντουγκλάο, με ένα γκολ που χωράει πολύ συζήτηση. Άλλοι λένε πως είναι επιθετικό φάουλ, άλλοι πως ο Ντουγκλάο πέτυχε ένα γκολ «παλικαρίσιο». Όπως και να ‘χει εγώ ένα θα πω. Αν το γκολ αυτό δεν μετρούσε, θα ήταν πολύ άδικο να μην πάρει τους 3 βαθμούς η Καβάλα, που και καλό ποδόσφαιρο έπαιξε, και ο Ηρακλής δεν την απείλησε σχεδόν καθόλου. Και φυσικά δεν θα παραλείψω να αναφερθώ και στον Ορούμα, ο οποίος είναι παιχταράς. Αν ήταν και λίγο πιο γρήγορος σίγουρα δεν θα έπαιζε για πολύ ακόμα στην Καβάλα. Εξωαγωνιστικά τώρα, Μάκης Ψωμιάδης στην εξέδρα με το γνωστό σε όλους μας πούρο, ενώ λίγο πιο κει ο ιερέας φίλος της Καβάλας. Βοήθεια μας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σούπερ- Εργοτέλης! Τέσσερα γκολ και φανταστική εμφάνιση από την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Με το τέταρτο τέρμα, αυτό του Λεάλ να σε αφήνει άφωνο! Γιατί το θέμα δεν είναι που μπήκε όπως μπήκε, αλλά ότι ο παίκτης το ήθελε. Δεν πήγε να βγάλει μια σέντρα και κατά τύχη σκόραρε. Πολύ ωραίο ήταν και το γκολ του Μπέτο, ο οποίος είδε τον αντίπαλο που ερχόταν από πίσω του, στόπαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πέρασε τη μπάλα από το μοναδικό σημείο που θα μπορούσε να μπει γκολ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ


  • Λευκή ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες και μάλλον δίκαιο θα χαρακτήριζα το αποτέλεσμα. Αν και ο Ατρόμητος είχε περισσότερες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, παρόλο που αγωνίστηκε χωρίς σέντερ φορ. Το Ιταλικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ (Τσιρίλο – Σαβίνι), φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα του και να λειτουργήσει καλά. Αυτοί οι δύο όμως έχουν κάτι κοινό. Όχι την καταγωγή τους αλλά την «χημεία» τους με τον κόσμο. Είναι και οι δύο παίκτες που ανεβάζουν την εξέδρα, που ξέρουν να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να γίνονται top για τους φιλάθλους της ομάδας τους, «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς των αντιπάλων. Και τέλος ελπίζω ο Ατρόμητος να μη χρειαστεί να ξαναφορέσει την δεύτερη του εμφάνιση...

ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η έτερη λευκή ισοπαλία της αγωνιστικής. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνει να είναι μακριά από τον καλό της εαυτό και η αλήθεια είναι πως δεν την περιμέναμε έτσι. Στις κερκίδες του «Αλκαζάρ» οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει πανό, που έγραφε «Η Σούπερ Λίγκα θεωρεί τον οπαδό πελάτη; 25 ευρώ στο πέταλο είναι μια απάτη». Αυτό είναι το δεύτερο πανό οπαδών που αφορούσε τιμές εισιτηρίων. Και στην Τρίπολη είχε συμβεί αυτό στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου οι φίλαθλοι του Αστέρα κλήθηκαν να πληρώσουν το διπλάσιο ποσό για το εισιτήριο τους, από αυτούς του ΠΑΟΚ.

Μαρία Σκόνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES