29 Σεπ 2009

Θρασύβουλος-ΑΟΚ: Οι δηλώσεις των προπονητών

Οι δύο προπονητές μετά τη λήξη του αγώνα έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Νίκος Κεχαγιάς : «Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας που χάνουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Ζαπρόπουλου, αλλά θεωρώ ότι βάσει ευκαιριών θα μπρούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): «Πιστεύω ότι οι καιρικές συνθήκες αδίκησαν και τις δύο ομάδες, διότι με τόσο αέρα ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έτσι, ήταν λογικό και οι δύο να ψάχνουν τις στημένες φάσεις. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Θρασύβουλος ήταν καλύτερος, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε δύο τρομακτικές ευκαιρίες για γκολ, που τις... πετάξαμε. Φεύγουμε με την πίκρα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι αν ο βαθμός της ισοπαλίας σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα».

Ακόμα από πλευράς ΑΟΚ, έκανε δηλώσεις ο Θανάσης Τσίγκας:
«Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και θα συμφωνήσω με τους δύο προπονητές ότι δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, λόγω του δυνατού αέρα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση στη βαθμολογία μέχρι τώρα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει ακόμα περισσότερο με νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES