28 Σεπ 2009

Ζίκο: «Με νοοτροπία νικητή…»


Αισιόδοξος για μια καλή εμφάνιση στο «Emirates» απέναντι στην Άρσεναλ το βράδυ της Τρίτης, για το Champions League, δήλωσε ο Ζίκο στο «Skysports». Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από την κόπωση βασικών στελεχών της ομάδας, αλλά δεν χάνει την πίστη του για μια καλή παρουσία στο Λονδίνο.

«Ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στο Λονδίνο. Με ανησυχεί η κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο διέκρινα ότι οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι και πρέπει να βρω μια λύση. Ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του να αντιμετωπίζεις την Άρσεναλ. Η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε την πεποίθηση πως μπορούμε να πάμε καλά. Πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία νικητή που δείξαμε στην Ελλάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Ο Ζίκο δεν αναμένεται να αλλάξει την ομάδα που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Superleague και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο 56χρονος τεχνικός αναμένεται σήμερα να μιλήσει με τον Μαρέσκα, ώστε να ξέρει αν θα το συμπεριλάβει στην αποστολή του ματς με τους «κανονιέρηδες» και αν θα τον χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή της αναμέτρησης.

Στο Λονδίνο βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Αβ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν ο Γκαλέτι (σ.σ.: αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων), ο Νταρμπισάιρ και ο Σοϊλέδης.

* Τη συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδών θα έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στην πλειονότητά τους Έλληνες του εξωτερικού και κυρίως φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES