28 Σεπ 2009

"Προσοχή στη μεσαία γραμμή"

Σε θέματα που αφορούσαν την Αρσεναλ και τις ανταγωνιστικές της ομάδες στην Αγγλία, αλλά και τους τραυματίες παίκτες, αναλώθηκε κυρίως η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ στην παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (29/9). Αναφορικά με τους ερυθρόλευκους, ο αλσατός τεχνικός χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό "'έμπειρη ομάδα", τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του θα είναι να αποδιοργανώσουν τη μεσαία του γραμμή.


"Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα, παίζει χρόνια στο Champions League και έχει καλούς παίκτες. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, αναπτύσσεται κυρίως από τα άκρα και είναι δυνατός στη μεσαία γραμμή. Στόχος μας είναι να την αποδιοργανώσουμε για να νικήσουμε", είπε ο Βενγκέρ.
Σε ερώτηση για το αν φοβάται τον Ζίκο και το αντίστροφο, απάντησε: "Με τον Ζίκο είμαστε φίλοι και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Και οι δυο μας θέλουν να νικήσει ο καθένας η ομάδα του".
Τέλος, σε ερώτηση για τον Ντιόγκο και το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Αρσεναλ για την απόκτηση του, σχολίασε: "Γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλοί περιορισμοί για τους παίκτες στην Αγγλία, δεν είναι εύκολο να έρχονται βραζιλιάνοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES