28 Σεπ 2009

ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Ζαγοράκης!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν έξω φρενών περισσότερο με την υπόδειξη του κ. Τάτση στο οφσάιντ του Κονσεϊσάο, όταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε.

«Δεν γίνεται να βγαίνουν τα κομπιουτεράκια με εμάς και να καταλογίζουν το οφσάιντ με ακρίβεια εκατοστού», έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζαγοράκης, ενώ μονολογούσε: «Ακόμα περιμένουμε να δούμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ στη Νέα Σμύρνη. Ό,τι και να γίνει, όμως, εμείς συνεχίζουμε».

Εκτός της διαιτησίας, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν εμφανίστηκε διαφορετική, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν λίγο καλύτεροι από τους Περιστεριώτες, ενώ ο Κονσεϊσάο εμφανίστηκε πιο «φρέσκος».

Οι «ασπρόμαυροι» στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν την αξιοποίησαν, αφού παρουσιάστηκαν ελλειμματικοί σε ιδέες. Ο Πορτογάλος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην επίθεση, αφού αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια ως επιθετικό (σ.σ.: Φιλομένο και Μουσλίμοβτς είναι τραυματίες). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να λύσει την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ, ενώ η είσοδος των Ίβιτς και Κουτσιανικούλη δεν βελτίωσε την εικόνα των φιλοξενουμένων.

Τώρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν το δευτεριάτικο (19:00, Novasports 1) ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Σάντος θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και ελπίζει να έχει… επιστροφές ποδοσφαιριστών. Ο Πορτογάλος ενδέχεται να έχει τους Μουν και Βιτόλο στη διάθεσή του, ενώ οι Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 17/10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES