28 Σεπ 2009

Πατέρας: «Το ρόστερ είναι εξαιρετικό»

Ο Νίκος Πατέρας δηλώνει ικανοποιημένος με το ρόστερ του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντάς το «εξαιρετικό» και προσθέτει: «Ελπίζω ότι σύντομα θα δούμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο». Τι υποστηρίζει για τη συνέχεια και γιατί λέει τα καλύτερα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, θα είναι τιμή για τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον "Sentra FM"

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Είμαστε ικανοποιημένοι σαν διοίκηση για το "5 στα 5". Η ομάδα έχει περιθώρια να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, όπως είπα και μετά το πρόσφατο ΔΣ, περιμένουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν είναι κατάλληλο να κρίνουμε, και οι δύο ομάδες πήγαν για το αποτέλεσμα, οι παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων είχαν άγχος για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το ρόστερ είναι εξαιρετικό και ελπίζω ότι σύντομα θα δούμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το θέμα κεντρικού αμυντικού.

«Δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, τελείωσαν οι μεταγραφές. Θα δούμε το επόμενο τρίμηνο αν πέτυχαν οι μεταγραφές, είναι νωρίς ακόμα. Δεν έχω προσωπικά παράπονα από Μπιάρσμιρ και Καντέ. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν είχαν ελεγχθεί εξονυχιστικά από τους σκάουτ, είχαν εγκριθεί από προπονητή και Αντωνίου, οπότε δεν υπήρχε η βιασύνη η περυσινή».

Για την προτεραιότητα που είναι το πρωτάθλημα.

«Εάν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν παράπονο από τον αποκλεισμό του Τσάμπιονς Λιγκ και το ποδόσφαιρο που παίζουμε, τι πρέπει να λένε οι φίλοι του Ολυμπιακού; Θέλουμε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, σταθερότητα, ενότητα και όλα θα πάνε καλά».

Για τη μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τίτλου.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να πάνε καλά στο πρωτάθλημα. Καλό θα είναι όλες οι ομάδες να είναι ισχυρές. Εκτός αγωνιστικού χώρου δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται. Έγιναν οι αλλαγές που είχα πει για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ελπίζω ότι τώρα το ποδόσφαιρο είναι καθαρό και θα παίζεται στο γήπεδο. Έχω δει λίγα παιχνίδια, όμως είναι καλύτερα φέτος τα πράγματα στη Σούπερ Λίγκα. Τα χειρουργεία και οι σφαγές των τελευταίων χρόνων έχουν σταματήσει. Αν υπάρχει κάποιος διαιτητής βλάκας που θέλει να κάνει τα ίδια, υπάρχει σωστή διοίκηση στην ΕΠΟ και η ΚΕΔ για να πάει σπίτι του. Δεν ευθύνεται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για τις άλλες ομάδες αν ενισχύονται. Σε αυτές τις δύο ομάδες υπάρχουν ισχυροί επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν. Κανείς δεν μπαίνει στο ποδόσφαιρο να βγάλει λεφτά. Εμείς δεν το κάνουμε για να βγάλουμε λεφτά αλλά γιατί αγαπάμε την ομάδα. Αν καταφέρουν και οι άλλες διοικήσεις να πείσουν ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα να συμμετέχουν, ασφαλώς θα υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για τη σχέση των τεσσάρων μεγαλομετόχων ΠΑΕ.

«Πιστεύω ότι και ο κ. Βαρδινογιάννης και ο κ. Γιαννακόπουλος και ο κ. Βγενόπουλος και εγώ δεν έχουμε λόγο να τσακωνόμαστε. Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν. Στο χέρι της διοίκησης είναι να βάλει τέλος στη μουρμούρα. Στόχος είναι να έχουμε μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί για να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους».

Ο Νίκος Πατέρας αναφέρθηκε και στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη:

«Καταρχήν, κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να υπογράψει συμβόλαιο. Εμείς κάναμε πρόταση, ικανοποιήθηκε από το οικονομικό κομμάτι, όμως ο παίκτης μου είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε ότι θέλει να περιμένει μήπως υπάρχει πρόταση από Ευρώπη. Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να πάει στην Ευρώπη πέρα από το να πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτός είναι και ο δικός του πόθος. Είναι εξαιρετικός παίκτης, θα είναι τιμή για τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι από τους παίκτες που θα τσακωθεί για λίγα χρήματα παραπάνω, έχει φιλότιμο. Ούτε ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που θα προσπαθήσει να βάλει τρικλοποδιά σε έναν παίκτη αν θελήσει να πάει στο εξωτερικό. Θα τον βοηθήσουμε να πάρει την απόφαση που επιθυμεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES