28 Σεπ 2009

Σενάρια επιστροφής Τζιμπούρ

Τέλος μπήκε στην 20ήμερη υποχρεωτική άδεια του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της αλγερινής ιστοσελίδας "Liberte" ο παίκτης ειδοποιήθηκε από τον Νίκο Θανόπουλο να επιστρέψει στους κόλπους της ομάδας.




Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο 26χρονος φορ δοκιμαζόταν αυτές τις μέρες από τη Σέλτικ (!) και έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΑΕΚ να ενταχτεί και πάλι στην ομάδα, οπότε και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μες στις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τζιμπούρ αποφάσισε να κάνει δεκτή την πρόταση του προέδρου της ΑΕΚ κατόπιν πιέσεων του τεχνικού της Εθνικής Αλγερίας, που χρειάζεται τον παίκτη για τα κρίσιμα ματς της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Τη Δευτέρα (28/9) πάντως από την ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα, τονίζοντας πως η άδεια του παίκτη παραμένει ως τις αρχές Οκτωβρίου.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι το δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας "Liberte", σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Νίκος Θανόπουλος είχε επικοινωνία με τον Ράφικ Τζιμπούρ, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην ομάδα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES