26 Μαΐ 2010

Β' Εθνική: «Λιοντάρια» για άνοδο!

Β' Εθνική: «Λιοντάρια» για άνοδο!Το μεγαλύτερο βήμα για την επιστροφή του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Πανσερραϊκός, που πέτυχε σπουδαία νίκη 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη! Δύο φορές διέκοψε το ματς ο κ. Καλόπουλος, λόγω ρίψης αντικειμένων. Νίκη και για τον Εθνικό, 2-1 τον Πιερικό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Τα ματς

Το ματς στην Κρήτη, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανσερραϊκό ήταν για… πολύ γερά νεύρα, ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού. Στο 80' και ενώ ο εκνευρισμός ήταν κάτι παραπάνω από φανερός στους παίκτες και των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ, που τους έδωσε, τελικά, τη νίκη. Ο Τάντιτς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, οι αμυντικοί του ΟΦΗ μπερδεύτηκαν από την πορεία (και τα φάλτσα) της μπάλας και με τη βοήθεια του κεφαλιού του Κωνσταντινίδη, αυτή κατέληξε στα δίχτυα των Κρητικών.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τους Σερραίους να κρατούν τους πολύτιμους, τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ το ματς «στιγματίστηκε» από τις δύο διακοπές, μετά το γκολ του Τάντιτς και στο 88'. Μάλιστα, ο λόγος της δεύτερης διακοπής (για, περίπου, 10 λεπτά) ήταν τα πολλά αντικείμενα που δέχτηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κοτταράς, από τους οπαδούς του ΟΦΗ. Επεισόδια είχαμε και με τη λήξη του παιχνιδιού, με τους οπαδούς του ΟΦΗ να πετούν δεκάδες φωτοβολίδες προς το μέρος των παικτών του Πανσερραϊκού.

Στο άλλο ματς, ο Εθνικός, κέρδισε δίκαια τον Πιερικό 2-1 και παρέμεινε στο «κόλπο» της ανόδου. Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Σουμπίνιο, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με ωραία κεφαλιά ο Φερέιρα στο 50'. Η ομάδα της Κατερίνης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Μαρτίνεζ στο 64'.

Το πρόγραμμα:

23 Μαΐου: Πανσερραϊκός-Εθνικός 1-0, Πιερικός-ΟΦΗ 0-0
26 Μαΐου: Εθνικός-Πιερικός 2-1, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 0-1
30 Μαΐου: Πιερικός-Πανσερραϊκός, Εθνικός-ΟΦΗ
2 Ιουνίου: Πανσερραϊκός-Πιερικός, ΟΦΗ-Εθνικός
6 Ιουνίου: Εθνικός-Πανσερραϊκός, ΟΦΗ-Πιερικός
9 Ιουνίου: Πιερικός-Εθνικός, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

*Κοινή ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως ο Πανσερραϊκός μπαίνει στα πλέι οφ με 3 βαθμούς, Εθνικός και Πανσερραϊκός με 1 βαθμό και ο Πιερικός χωρίς βαθμό.

Ομάδες Βαθμοί Γ/Υ, Γ/Κ

Πανσερραϊκός 7 (2-0)
Εθνικός 4 (2-2)
ΟΦΗ4 (0-1)
Πιερικός 1 (0-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES