26 Μαΐ 2010

«Έχουμε χρόνο να διορθωθούμε»

«Έχουμε χρόνο να διορθωθούμε»Την πίστη ότι η Εθνική Ελλάδας έχει τον χρόνο να διορθώσει τα λάθη της εξέφρασαν οι διεθνείς, μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Βόρειο Κορέα στο Άλταχ της Αυστρίας. «Ακόμα είναι νωρίς», δήλωσε ο Άγγελος Χαριστέας. «Πρέπει να προσέξουμε τη Νότιο Κορέα», τόνισε ο Βαγγέλης Μόρας και ο Κώστας Κατσουράνης υπογράμμισε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή».

Αναλυτικά:

Άγγελος Χαριστέας: «Κάναμε αρκετές αλλαγές ως ομάδα στο παιχνίδι με τους Βορειοκορεάτες, αλλά παρ' όλα αυτά είδαμε θετικά στοιχεία στην επίθεση, πετύχαμε δύο γκολ. Από την άλλη, πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Ίσως θέλουμε λίγο περισσότερη φρεσκάδα, έχουμε όλο τον χρόνο, όμως, μπροστά μας για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ηταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη πιστεύω, όμως ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό τεστ για την Εθνική ομάδα»,

Βαγγέλης Μόρας: «Ήμασταν καλοί, αλλά κουρασμένοι. Η Βόρειος Κορέα παίζει περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως οι Νοτιοκορεάτες και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε σήμερα. Η Νότιος Κορέα είναι γρήγορη ομάδα, αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Εμείς είμαστε καλοί στα στημένα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Κώστας Κατσουράνης: «Πρέπει να είμαστε όλοι πιο φρέσκοι ως ομάδα, πιο σφικτοί στην άμυνα, πιο αποφασιστικοί, και θα δούμε στη συνέχεια τι θα καταφέρουμε. Εκείνο που θέλω να πω στον κόσμο να κάνει υπομονή, είμαστε ακόμα στην αρχή και είναι σίγουρο ότι θα είμαστε στο μέλλον καλύτεροι. Όλα αυτά, όμως, πρέπει να μη μείνουν στα λόγια και να τα κάνουμε πράξη στο γήπεδο».

Γιώργος Σαμαράς: «Η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη. Αυτό φάνηκε, δεν είχαμε τρεξίματα. Το καλό ήταν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Συνεχίζουμε. Ηταν ένα καλό τεστ»

Διήμερο ρεπό οι διεθνείς

Χθες οι διεθνείς ενημερώθηκαν ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Ελβετία με πτήση τσάρτερ το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουνίου, αμέσως μετά το φιλικό με την Παραγουάη, και θα είναι «ελεύθεροι» μέχρι και την Παρασκευή 4 του μηνός. Μία ημέρα οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στον Αγιο Κοσμά και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσουν για τη Νότιο Αφρική.

Όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και εντός των ημερών αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο διεθνής μπακ είναι αρκετά πιθανό να παίξει στο φιλικό αγώνα με την Παραγουάη.

Τέλος, η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη κάνει λόγο για θλάση στον πλατύ ραχιαίο. Το διάστημα της απουσίας του θα εκτιμηθεί σήμερα και θα φανεί εάν η θλάση είναι βαριάς ή ελαφράς μορφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES