26 Μαΐ 2010

Ισορροπώντας σε τεντωμένο σχοινί

Ισορροπώντας σε τεντωμένο σχοινίΛίγα εικοσιτετράωρα πριν το κρίσιμο ΔΣ του Παναθηναϊκού, το οικοδόμημα του πολυμετοχικού φαίνεται έτοιμο να καταρρεύσει. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποκάλυψε την πρόθεση του να παραχωρήσει το ποσοστό του, κάτι το οποίο τάραξε ακόμη περισσότερο τα νερά. Όποιος επιθυμεί να πάρει το ποσοστό του Τζίγκερ, τότε θα πρέπει να καταθέσει πρόταση 65 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι την Παρασκευή ώστε να πάρει το 54.7% των μετοχών που κατέχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Στάση αναμονής από Νιόπλια. Προς την έξοδο ο Αντωνίου.


Αυτό το ποσό προκύπτει βάσει της πρόσφατης έκθεσης της Deloitte. Σύμφωνα με την αποτίμηση της εταιρείας, η ΠΑΕ κοστολογείται από 98,5 εκατ. ευρώ έως 115,6 εκατ. ευρώ. Η πρώτη είναι η κατώτερη τιμή και η δεύτερη η ανώτερη. Αρα η εταιρεία υπολόγισε ένα μέσο όρο κι έθεσε κεντρική τιμή τα 107 εκατ. ευρώ. Σ' αυτή την αποτίμηση η αξία κάθε μετοχής είναι 5,4 ευρώ, εξαιρουμένου του ποσοστού που κατέχει ο Ερασιτέχνης και το οποίο βάσει νόμου είναι 10% (στην κατώτερη τιμή, δηλαδή τα 98,5 εκατ. ευρώ, η αξία κάθε μετοχής είναι 5 ευρώ και στην ανώτερη, δηλαδή τα 115,6 εκατ. ευρώ, είναι 5,9 ευρώ). Με 5,4 ευρώ, άλλωστε, θα πωλείται κάθε μετοχή στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του «τριφυλλιού», ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Περιμένει τις εξελίξεις και ο Νιόπλιας

Το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια τελειώνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και όπως όλοι στον Παναθηναϊκό, έτσι και ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει τις εξελίξεις στα διοικητικά. Προς το παρών, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, εκτός και αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή στα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Δύσκολα ο Αντωνίου

Ο Κώστας Αντωνίου πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Μοναδική περίπτωση να μείνει και του χρόνου στους νταμπλούχους Ελλάδος, είναι να παραμείνει στην ομάδα και ο Νικόλας Πατέρας.

Συλλαλητήριο στο Δ.Σ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι εξοργισμένος. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, έχουν φέρει τον κόσμο στα όρια του και όπως λένε οι πληροφορίες, την Παρασκευή θα υπάρξει συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία που θα γίνει το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES