26 Μαΐ 2010

ΠΑΟΚ: Εργασίες εδώ και τώρα…

ΠΑΟΚ: Εργασίες εδώ και τώρα…Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες στις θύρες 7-8 της Τούμπας έτσι ώστε να προλάβει το γήπεδο να φιλοξενήσει τις πρώτες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό υποστήριξε ο Χαραλάμπος Στέφος, ο έφορος του γηπέδου της Τούμπας σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis».

«Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες με την μελέτη που έγινε διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας στις θύρες 7-8. Έχουμε υπολογίσει ότι ο χρόνος που απαιτείται για τις εργασίες είναι 45 ημέρες, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε την δουλειά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά θα προλάβουμε τις προθεσμίες. Θα δημιουργηθούν τουαλέτες μιας και είναι άμεση προτεραιότητα γι α την UEFA γα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αντιπάλων φιλάθλων», τόνισε ο κ.Στέφος

Ο έφορος του γηπέδου τόνισε σχετικά με το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια νέα Θύρα μεγαλύτερης χωρητικότητας:

«Μπορεί να χτιστεί μία διπλή θύρα, πρέπει να προσέξουμε σε εκείνο το σημείο το υψόμετρο φυσικά. Αλλά μπορεί να γίνει, να πλησιάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά καλύτερη επιλογή είναι, αν αποφασίσει η ΠΑΕ να χτίσει κάποια καινούργια θύρα, μεγαλύτερη από αυτές που υπάρχουν τώρα στην Τούμπα για να αυξήσει την χωρητικότητα, να το πράξει από την πλευρά της Θύρας 4 ή των 5-6, όπου υπάρχει ο χώρος αλλά και το πρόβλημα δεν θα είναι μεγάλο όσον αφορά το ύψος της, γιατί δεν θα κρύβει κάποια πολυκατοικία από πίσω. Θα είναι πιο εύκολο από εκεί δηλαδή να μεγαλώσει η Θύρα και η χωρητικότητα του γηπέδου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES