27 Μαΐ 2010

Παύλος: "Ας πάνε να τα μαζέψουν"

Παύλος: "Ας πάνε να τα μαζέψουν"Καυστικός προς πάσα κατεύθυνση ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε ερωτήσεις φιλάθλων για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο περιθώριο του πρώτου τελικού των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην οικονομική διαχείρηση, λέγοντας: "Αυτοί που τα έκαναν, ας πάνε να τα μαζέψουν" τόνισε αποδεικνύοντας ότι δύσκολα θα πορευτεί τα ηνία της ΠΑΕ, παρά τις όποιες φήμες έχουν διαμορφωθεί.

Χωρίς Πατέρα το Δ.Σ.

Το βράδυ της Δευτέρας, αργά γνωστοποιήθηκε από κύκλους του Νικόλα Πατέρα, πως ο "ισχυρός άνδρας", λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό θα απουσιάσει από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Μια παράμετρος αρκετά σημαντική εφόσον μπορεί να κριθούν πολλά από την απουσία αυτή. Ο κ. Πατέρας θα εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ. από τον Γιάννη Ξυλά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Δ.Σ. μπορεί να βγάλει επί της ουσίας πρόεδρο, αν αυτός που θα προταθεί για να πάει ως υποψηφιότητα για επικύρωση στη γενική συνέλευση, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Μήνυμα οπαδών με συνθήματα και πανό

Την ίδια ώρα στο πρώτο τελικό, για άλλη μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν με τις κινήσεις τους ένα ηχηρό μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει στο έκτακτο Δ.Σ. της Παρασκευής.

Τρία πανό με νόημα και σαφές προθέσεις για όσα θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους στα γραφεία της ΠΑΕ, περισσότεροι απ' όσους βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

"Όλοι στο ΔΣ την Παρασκευή. Μόνη λύση πρόεδρος Πατέρας" πανό για την παρουσία τους στο Δ.Σ. και στήριξης του ΄Νικόλα Πατέρα.

"Βάλτε φράγκα, τέρμα η κοροϊδία. Ο Τζίγγερ πουλάει. Να η ευκαιρία" μήνυμα προς την οικογένεια Γιαννακόπουλων αλλά και όσων θέλουν να αγοράσουν την ΠΑΕ.

"Μόνος του ένας γιατρός δεν πολέμησε τον καρκίνο. Όλοι μαζί μπορείτε"μήνυμα προς όλους να παραμείνει η ενότητα στο πολυμετοχικό σχήμα που μαστίζεται από συνεχή "χτυπήματα" τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας από το ξεκίνημα, στην διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό με συνθήματα καταφέρθηκαν εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη και για άλλη μια φορά τάχθηκαν υπέρ του Νικόλα Πατέρα αλλά και της ενότητας της ομάδας.

Ανακοίνωση για τα χρέη

Νωρίτερα, ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε η διοίκηση του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η πρόσφατη έκθεση οικονομικής αποτίμησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από οικονομικής φύσης στοιχεία. Κάποια εξ αυτών, ίσως επειδή περιλάμβαναν μεγάλα χρηματικά ποσά φάνηκαν σε κάποιους ελκυστικά για τους σκοπούς δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων.

Έτσι, φτάσαμε να βλέπουμε τίτλους πρωτοσέλιδων και μάλιστα εντύπων που απευθύνονται στους φιλάθλους ανταγωνιστικών ομάδων που κάνουν λόγο για υπέρογκα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς απογοήτευση όσων έσπευσαν να αναθαρρήσουν επειδή δήθεν βρήκαν αλλού προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά τους διευκρινίζουμε τα εξής:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή μετόχους.

2. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, την ΕΠΟ ή την Super League.

3. Όπως θα δημοσιευθεί και στον Ισολογισμό της 30ής Ιουνίου 2010, οι συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας από την ίδρυσή της ανέρχονται περίπου στο ποσό των € 89 εκ. Το ταμειακό έλλειμμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σήμερα ανέρχεται στα € 5 εκατομμύρια και ήδη, σύμφωνα με την πάγια τακτική της έχει αποφασιστεί ΑΜΚ, ύψους € 15 εκ.

4. Όταν αναφερόμαστε σε Ταμειακό Έλλειμμα και Συσσωρευμένες Ζημιές, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα. Συσσωρευμένες ζημιές είναι το άθροισμα των ζημιών μιας εταιρίας, η οποία στο τέλος κάθε χρήσης της έχει παθητικό, δεν είναι δηλαδή κερδοφόρος. Επί δεκαετίες η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλύπτει αυτές τις ζημιές με αλλεπάλληλες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, χρηματοδοτεί δηλαδή η ίδια το παθητικό της. Όταν μια εταιρία (όπως κάνουν πολλές άλλες ΠΑΕ) δεν καλύπτει τις ζημιές της, είτε τις αγνοεί συσσωρεύοντας πλέον χρέη, είτε δανείζεται μετατρέποντας και πάλι τις ζημιές σε χρέη που θα την επιβαρύνουν μεσομακροπρόθεσμα.

5. Τα ποσά για τα οποία γίνεται λόγος μάλλον αναφέρονται στα € 182 εκατομμύρια, ποσό στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να ανέλθουν οι συσσωρευμένες ζημιές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από την ίδρυση της έως το 2013, με βάσει ορισμένες παραδοχές. Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το ποσό της ζημιάς κατ’ έτος η πάγια πρακτική της ΠΑΕ αποδεικνύει ότι θα καλύπτεται με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας θα παραμείνουν θετικά
".

Πετρόπουλος: "Εχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό"

Την παρουσία του στην ομάδα του Παναθηναϊκού και την νέα χρονιά επιβεβαίωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός των "πράσινων" με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις", μίλησε και για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά.

"Από χθες ξεκινήσαμε διακοπές, είναι οι πιο ευχάριστες για μας μετά το νταμπλ. Θα έχουμε και πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε μπροστά μας" και συμπλήρωσε για την πορεία του:

"Ξεκίνησα από μικρές ομάδες και έφτασα στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μου μέχρι τώρα. Όλα τα παιδιά που ξεκινάνε από μικρά πρέπει να έχουν φιλοδοξίες. Έχω συμπαίκτες ποδοσφαιριστές με μεγάλη διεθνή καριέρα και προσπαθώ δίπλα τους να βελτιώνομαι."

Τέλος για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος ανέφερε: "Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό, πολλές ομάδες παλέψανε για τις πρώτες θέσεις. Εμείς ήμασταν σταθεροί, πήραμε κάποια κρίσιμα ματς, είχαμε ένα καταπληκτικό ρόστερ και αυτό φάνηκε. Όταν χάσαμε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αφήσαμε αμέσως πίσω το παιχνίδι αυτό και η συνέχεια ήταν καλύτερη, πλην βεβαίως της ήττας από τον Ολυμπιακό. Όμως στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό."

Σε ότι αφορά τα σενάρια που ακούγονται για πιθανή μεταγραφή του, τόνισε: "Κάθε καλοκαίρι ακούγεται το όνομά μου. Δε γνωρίζω τίποτα από όλα όσα γράφονται. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζω με την ομάδα μου. Στην τελευταία συζήτηση που έκανα μου είπαν ότι θα είμαι κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά".

Στέλνουν Κορέν οι Άγγλοι

Τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό της Γουέστ Μπρομ Ρόμπερ Κορέν στέλνει η "Daily Mail" στον Παναθηναϊκό, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της, οι πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον 29χρονο άσο που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.

Ο Κορέν είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβενίας, που συμμετέχει στο Μουντιάλ. Από το 2007 που βρίσκεται στην Γουέστ Μπρομ, ο Κορέν έχει πραγματοποιήσει 124 εμφανίσεις και έχει πετύχει 16 γκολ.

Ο Ρομπέρ Κορέν εν δράσει



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES