26 Μαΐ 2010

«Έκλεισε» Έντερ η ΑΕΚ

«Έκλεισε» Έντερ η ΑΕΚΠαίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Λουίς Έντερ. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που φέτος αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικός από τη Φλαμένγκο κι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο νεαρός άσος, που είχε 26 συμμετοχές και 5 γκολ στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα των Αρκάδων σκοράροντας μεταξύ άλλων απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, προορίζεται για την αντικατάσταση του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε δύο γκολ του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.





«Χάθηκε» ο Μαντούκα

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΑΕΚ και όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου, συμφώνησε πριν από λίγο με την ομάδα της Μεγαλονήσου και πιθανότατα εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στον 30χρονο άσο είχε προταθεί συμβόλαιο με μείωση πάγιων αποδοχών (250.000 έναντι 400.000 που εισέπραττε) και κάποια μπόνους συμμετοχών και διακρίσεων. Ο «Μαντού», παρότι ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, για οικογενειακούς λόγους, προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής άποψης πρόταση του δευτεραθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, που θα λάβει μέρος στο Europa League.

Ο Μαντούκα είχε φέτος 32 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Στην ΑΕΚ αγωνιζόταν από τη σεζόν 2006/07 (αρχικά ως δανεικός από την Μπενφίκα) έχοντας 23 συμμετοχές και 5 γκολ την πρώτη του χρονιά, 22 εμφανίσεις και 3 γκολ τη δεύτερη και ένα τέρμα σε 19 ματς πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES