11 Φεβ 2010

Δούσης: Δεν υπάρχει φόβος για υποβιβασμό

altΗ Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας 2009,Βολίδα είναι σίγουρο πως δεν περνά και τις καλύτερες μέρες σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού στις τελευταίες 8 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις 1 νίκη. Αυτό έχει σαν συνέπεια, από διεκδικήτρια της ανόδου μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, να έχει «πέσει» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 16 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό Αστέρα.
Αντίθετα, η απόσταση της από τη γραμμή του υποβιβασμού έχει μειωθεί στους 7 βαθμούς.
Το Σάββατο, η κερκυραϊκή ομάδα θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο γήπεδο της κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου, και ο αρχηγός της ομάδας Αν. Δούσης δίνει το σύνθημα: «Κόντρα στην ομάδα της Άρτας θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να ανεβούμε και ψυχολογικά»
Πάντως, αναφορικά με το αν υπάρχει έστω και σαν σκέψη ο φόβος να μπλέξει η Βολίδα σε περιπέτειες για αποφυγή του υποβιβασμού, ο Δούσης ήταν ξεκάθαρος. «Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μας έχει περάσει καν από το μυαλό. Μπορεί να έχει χαθεί οριστικά η άνοδος, αφού η Ναύπακτος έχει ξεφύγει πολύ, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Δύο απουσίες
Στα αγωνιστικά θέματα, εκτός από τη συγκεκριμένη συνάντηση έχουν τεθεί τόσο ο Γιώργος Σκολαρίκης, που είναι τιμωρημένος, όσο και ο Σπύρος Μεσημέρης που υποφέρει από θλάση.
Τέλος, σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καστελάνων, και αυτό αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στο σαββατιάτικο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES