11 Φεβ 2010

AOK: Χωρίς Τσίγκα και Γιαννιτσανάκη στην Καρδίτσα

alt
Δύο σημαντικότατες απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα της Παρασκευής ο Μπάμπης Τεννές εναντίον της Αναγέννησης στην Καρδίτσα (Conn-X TV-15.30).
Ο Αθηναίος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση δύο επιθετικούς, το Θανάση Τσίγκα (που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με το Θρασύβουλο και θα εκτίσει την ποινή του) και το Μιχάλη Γιαννιτσανάκη που υποφέρει από θλάση στο δικέφαλο.
Εκτός επίσης τέθηκε και ο Αλέξης Βιτουλαδίτης, ο οποίος είναι εμπύρετος.
Στην αντίπερα όχθη, για πρώτη φορά εντός αποστολής μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε ο Μπαλί Σμαρτ.
Συγκεκριμένα, τη 19μελή αποστολή των «κυανέρυθρων» αποτελούν οι: Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Σιαράβας, Ιωάννου, Βενέτης, Μπουτζίκος, Γκουστάβο, Μπερνς, Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλος, Ρεπερνέ, Κολοτούρος, Σίλβα, Κοντοδήμος, Παρασκευαΐδης, Μακρυδημήτρης, Λουρένσο και Πελαγίας.
Με τρεις απουσίες η Αναγέννηση
Όσον αφορά την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα θα παραταχθεί με τρεις βασικές απουσίες.
Ο λόγος για τους Μπιτελή (τραυματίας), Φέρστερ (κάρτες) και Ουέλγιγκτον Γκονσάλβες (έρχεται την Παρασκευή από την πατρίδα του).
Αντίθετα, επιστρέφουν οι Δούκας και Μάριαν που εξέτισαν την ποινή τους, καθώς και ο Φαλάγγας που έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Νέων.
Αναλυτικά, η αποστολή της Αναγέννησης για το ματς με την Κέρκυρα που θα ανοίξει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής αποτελείται από τους: Σάββα, Κουρτεσιώτη, Χατζηρίζο, Δούκα, Μάριαν, Μελαμπιανάκη, Μπουντούρη, Γκόγκα, Βούκοβιτ, Διγκόζη, Τσάγγαρη, Δεμιρτζόγλου, Βακουφτσή, Μόντζο, Κομβολίδη και Ζάγγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES