11 Φεβ 2010

Ο Ζιλμπέρτο επιστρέφει, ο Νιόπλιας τρίβει τα χέρια του

Ο μοναδικός απών του παιχνιδιού με τη Λάρισα είναι και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ζιλμπέρτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος επιστρέφει, μια και ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην ενδεκάδα στο ματς με την Καβάλα.

Η αλήθεια είναι ότι το κενό του στο Αλκαζάρ δεν φάνηκε για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον εξαιρετικό Σιμάο που αντικατέστησε επάξια τον Βραζιλιάνο. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την πολύ κακή παρουσία της Λάρισας στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μη «ζοριστούν» ιδιαίτερα οι αμυντικοί χαφ του Παναθηναϊκού.
Όπως και να χει, ο Νιόπλιας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας τον Ζιλμπέρτο να είναι έτοιμος. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Βραζιλιάνος κάνει εκπληκτική σεζόν, φέτος, και είναι σε αρκετά παιχνίδια από τους κορυφαίους της ομάδας του. Πλέον, έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στο γήπεδο, κάτι που τον έχει βοηθήσει να δείξει τη σημαντική δουλειά που κάνει και το…. συμμάζεμα, κάποιες φορές, στο κέντρο.

Ο Ζιλμπέρτο, λοιπόν, επιστρέφει στην ενδεκάδα και όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν στο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES