11 Φεβ 2010

ΟΣΦΠ: Άργησαν και...πλήρωσαν

Λούα Λούα και Ραούλ Μπράβο καθυστέρησαν σε μια από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και τους επιβλήθηκε πρόστιμο. Το οποίο το…κέρασαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν το τραπέζι σε μαγαζί του Πειραιά στους συμπαίκτες τους και σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρολεύκων». Ενοχλήσεις ο «Τόρο».

Ο Κογκολέζος επιθετικός μαζί με τον Ισπανό αμυντικό πήγαν τους συμπαίκτες τους στο Μικρολίμανο και κλήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό αντί προστίμου. Οι δύο παίκτες δέχθηκαν με…ευχαρίστηση την ποινή τους αφού με την κίνηση αυτή η ομάδα ήρθε ακόμη πιο κοντά σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο πως το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι παίκτες το διασκέδασαν αρκετά.

Mε 4-3-3 κόντρα στον Αστέρα

Με σύστημα 4-3-3 προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς την ερχόμενη Κυριακή (19:00, Novasports 1). Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να τοποθετήσει τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, πλαισιωμένο εξ αριστερών από τον Χέσους Ντάτολο και εκ δεξιών από τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Στο κέντρο της άμυνας και ελλείψει του τραυματία Μέλμπεργκ (κάκωση έσω πλαγίου) θα αγωνιστεί ο Ζεβλάκοφ. Η πιθανότερη σύνθεση για τους πρωταθλητές είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ. Οι Μήτρογλου, Ντιόγο, Στολτίδης, Λεονάρντο και Ζαϊρί θα μπορούν να βοηθήσουν ερχόμενοι από τον πάγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES