11 Φεβ 2010

Οι Ρωμαίοι μπορούν να περιμένουν

Ένα πράγμα που τρέμει ο Νίκος Νιόπλιας είναι ο εφησυχασμός και η υποτίμηση των αντιπάλων. Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να μη σκέφτονται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (που είναι από τα πιο δύσκολα του προγράμματος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος) αλλά ούτε αυτό με τη Ρόμα που πλησιάζει για το Europa League. Μόνο η Καβάλα πρέπει να… απασχολεί τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πάντα το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δούμε ένα-ένα. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ματς με την Καβάλα. Μη σκέφτεστε από τώρα τη Ρόμα ούτε τον ΠΑΟΚ» τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Νιόπλιας. Άλλωστε οι «αργοναύτες» δεν έχουν ηττηθεί μέχρι στιγμής από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και Παναθηναϊκό. Τα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό ήρθαν στη συνέχεια της προπόνησης όταν και είδε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η Ρόμα στο επίκεντρο

Μπορεί ο Νιόπλιας να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να μην σκέφτονται το παιχνίδι με τη Ρόμα για τον θεσμό του Europa League, ωστόσο, οι συζητήσεις για την πρώτη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ αρχίζουν και πληθαίνουν αφού απομένουν μόλις επτά ημέρες (18 Φεβρουαρίου). Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», άλλωστε, μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν εισιτήρια για τη σπουδαία πρώτη αναμέτρηση με τις τιμές να ξεκινούν από 20 και να φτάνουν εως και τα 100 ευρώ. Από το πρωί της Πέμπτης έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα εκδοτήρια και όλα δείχνουν... sold out.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κρυφή αισιοδοξία υπάρχει στο «πράσινο στρατόπεδο» ότι ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα δώσει το «παρών» στην Αθήνα. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για την αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης.

Τα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα θα είναι ιδιαίτερα και για τον Σωτήρη Νίνη, κι αυτό γιατί σκάουτερ για τα…πόδια του αναμένεται να βρεθούν τόσο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, όσο και σε αυτές του «Ολίμπικο». Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του στην Ιταλία, Φραντσέσκο Μουτσάρα, μιλώντας σε ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με θέματα της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» λέγεται ότι είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον μέσο του «τριφυλλιού».

*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα δύο ταλέντα από την Ουγγαρία για να δοκιμαστούν με την Golden Team. Πρόκειται για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό, αμφότεροι ηλικίας 16 χρονών. Οι σκάουτερ της ομάδας έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες και στον Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις ικανότητες τους από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES