11 Φεβ 2010

Καβάλα-Πανιώνιος 0-0

Καβάλα-Πανιώνιος 0-0Μετά από 24 ώρες, Καβάλα και Πανιώνιος έπαιξαν για παραπάνω από 20 λεπτά ποδόσφαιρο, ολοκληρώνοντας τον... μαραθώνιο αγώνα για τους "8" του Κυπέλλου hellas online, όμως τίποτα δεν άλλαξε. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες θα... λύσουν τις διαφορές τους στην Νέα Σμύρνη.

Με μοναδικό αξιοσημείωτο μια κεφαλιά του Ντουγκλάο στο 86', ολοκληρώθηκε μια μέρα μετά το ματς ανάμεσα στην Καβάλα και τον Πανιώνιο.

Τόσο οι "αργοναύτες", όσο και οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου hellas online, θα κριθεί στην έδρα του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως παρά την βροχή που έκανε και πάλι την εμφάνισή της υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο (περίπου 3-4.000) και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός, πως η ΠΑΕ Καβάλα αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη την είσοδο στους θεατές.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (52' Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46' Σόσιν), Σουλτανίδης (25' Ρινκόν).

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης (63' Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα, Κουμορτζί. Γουνδουλάκης (46' Μπουβάλ), Σιόβας, Κοντοές.

Διαιτητής: Μιχάλης Ντάρκος (Ξάνθης)

Ο αγώνας

Ο καιρός δεν ήταν με το μέρος των ποδοσφαιριστών, αφού η συνεχής βροχόπτωση έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και κατα συνέπεια πιο δύσκολο το έργο των 22 παικτών.

Έτσι, τα πρώτα λεπτά κύλησαν δίχως να συμβεί κάτι το... τρομερό και την Καβάλα να έχει την υπεροχή. Στο 11' μάλιστα ο Ντικρόκ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ανδριόλα, ενώ ακολούθησε ο Σουλτανίδης με κεφαλιά στο 23ο λεπτό.

Οι "Αργοναύτες" ήταν οι κυριάρχοι της αναμέτρησης και πριν το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη έγινε στο 35', με τον Ονουάτσι να βγαίνει απέναντι από τον Ανδριόλα αλλά να μην καταφέρνει να τον κερδίσει, ενώ η δεύτερη και πιο καλή έγινε στο 42' με τον Μεντί να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Πανιωνίου.

Και ενώ η Καβάλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στο 45', όταν ο Γιόνσον έκανε το σουτ όμως ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη, η βροχή δυνάμωσε, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε... θάλασσα και οι ποδοσφαιριστές πάλευαν μες στα νερά.

Κι όμως στο 50' ο Πανιώνιος είχε μια ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως το δυνατό σουτ του Σκούφαλη χτύπησε στο δοκάρι. Όλα αυτά την Τετάρτη όπου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μέχρι το 69ο λεπτό.

Από κει και πέρα, στα 20 λεπτά της Πέμπτης δεν άλλαξε κάτι, αν και η Καβάλα δημιούργησε μια ευκαιρία με τον Ντουγκλάο. Στο 86' ο Ντιέ έκανε την σέντρα, ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά, όμως η κεφαλιά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανιωνίου κ. Παράσχος τόνισε: "Κατά τη γνώμη μου κακώς ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι εχθές. Δε νομίζω ότι έπρεπε να γίνει. Αφού ξεκίνησε, αν έπρεπε να διακοπεί τότε ο διαιτητής κανονικά έπρεπε να το διακόψει στο 45’ και να μην ταλαιπωρηθούμε και οι 2 ομάδες. Το μόνο θετικό από τον αγώνα είναι ότι θα παίξουμε τη ρεβάνς στη Ν. Σμύρνη όπου πλέον έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προκριθούμε".

Σε ερώτηση για το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε ο Πανιώνιος και το πάθος με το οποίο έπαιξε η ομάδα, ο κ. Παράσχος απάντησε: "Ο κάθε προπονητής από τη στιγμή που έχει να αγωνισθεί σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Επέλεξα παιδιά που θα είχαν δύναμη και θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν το μηδέν στην άμυνα και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES