11 Φεβ 2010

Με τριπλέτα και Ζεβλάκοφ

Με σύστημα 4-3-3 προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς την ερχόμενη Κυριακή (19:00, Novasports 1). Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να τοποθετήσει τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, πλαισιωμένο εξ αριστερών από τον Χέσους Ντάτολο και εκ δεξιών από τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Στο κέντρο της άμυνας και ελλείψει του τραυματία Μέλμπεργκ (κάκωση έσω πλαγίου) θα αγωνιστεί ο Ζεβλάκοφ. Η πιθανότερη σύνθεση για τους πρωταθλητές είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ. Οι Μήτρογλου, Ντιόγο, Στολτίδης, Λεονάρντο και Ζαϊρί θα μπορούν να βοηθήσουν ερχόμενοι από τον πάγκο.

* Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο έλεγχο, αλλά ακόμη οι δείκτες του νεφρού και της πίεσης δεν έχουν επανέλθει ακόμη σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο Αργεντινός εξτρέμ συνεχίζει την αγωγή και είναι απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος, ωστόσο οι γιατροί αισιοδοξούν πως θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

* Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, η ομάδα του Ολυμπιακού θα γευματίσει στο Μικρολίμανο. Τον λογαριασμό θα πληρώσουν οι Μπράβο και Λούα Λούα ως… τιμωρία για την ολιγόλεπτη καθυστέρησή τους σε πρόσφατες προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES