11 Φεβ 2010

ΑΕΚ: Από τη Ρωσία με αγάπη

Η ρωσική εφημερίδα Sport Exrpess αποκάλυψε πως η Ούνιξ Καζάν εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ίσμαελ Μπλάνκο, χωρίς, όμως, να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Ο Αργεντινός φορ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και είναι φυσικό πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Πάντως, ο ίδιος ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε ραδιόφωνο της Αργεντινής πως θέλει να παραμείνει στην «Ένωση».

Μπλάνκο: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο παρέλαβε σήμερα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως «είναι πολύ θετικό αυτό το βραβείο για κάθε παίκτη και σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει μέσα στο γήπεδο. Είχα καιρό να πάρω βραβείο και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Ο μόνος τρόπος να πας μπροστά και να βελτιωθείς είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά στην προπόνηση και αυτό κάνω», δήλωσε αρχικά ο «Ζορό» και συμπλήρωσε πως «η αλήθεια είναι ότι είχα τις ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά μου έλειπε η τύχη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να έχει τύχη και τελευταία έχει επιστρέψει και σε μένα. Είμαι πιο ήρεμος και απολαμβάνω το παιχνίδι».

Ο 27χρονος φορ αναφέρθηκε στη συνέχεια στο επερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό λέγοντας πως «σημασία έχει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και εάν γίνει αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε», ενώ σε σχετική ερώτηση για το που του αρέσει να παίζει (με αφορμή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που αγωνίστηκε στα χαφ), ξεκαθάρισε: «Προτιμώ στην κορυφή της επίθεσης. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα και να της δίνω βαθμούς. Ωστόσο, όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου να δείξω»

Αύριο του Αραούχο, εκτός ο Τζεμπούρ

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έμεινε ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός του «Δικεφάλου» δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον απέκλεισε από την αποστολή. Μετά την αυριανή προπόνηση θα κριθεί το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Κάρλος Αραούχο. Ο Αργεντινός αμυντικός, προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, αλλά ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν επίσης οι Κρίστιαν Νέμεθ, Γκουστάβο Μαντούκα και Γιάννης Αραμπατζής.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ο κ.Ντούσαν επέλεξε τους 18 παίκτες, που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή. Πρόκειται για τους εξής: Σάχα, Λούκατς, Ρίκκα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιαχάγια, Μάκος, Χέρσι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο, Παυλής, Λαγός, Γκέντσογλου, Μανωλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES