12 Φεβ 2010

Απαντά με ανανέωση

Αποφασισμένη να κρατήσει στις τάξεις της τον Ίσμαελ Μπλάνκο απαντώντας με επέκταση του συμβολαίου του στην επικείμενη πρόταση της Ρούμπιν Καζάν είναι η ΑΕΚ. Άλλωστε ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να μην είναι πολύ «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην παγωμένη Ρωσία, παρότι η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι πρωταθλήτρια της χώρας και συμμετέχει στο Champions League.

«Θέλουμε τον Μπλάνκο και θα κάνουμε μία προσπάθεια να τον πάρουμε. Ήδη υπάρχουν κάποιες κινήσεις από μέρους μας για την απόκτησή του», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής της Ρούμπιν, Ανατόλι Αλίμοφ και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή αίσθηση του γκολ. Δεν ξέρω αν ο παίκτης έχει πρόβλημα να έρθει στη Ρωσία. Τον έχουμε κοστολογήσει και πιστεύω πως το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ».

Σε αντίθεση με τον «Ζορό», ο Νάτσο Σκόκο παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Η νέα διοίκηση Αδαμίδη έχει όλη τη διάθεση να συζητήσει με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ωστόσο ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του έχουν άλλες σκέψεις. Έτσι αν το καλοκαίρι έρθει μία καλή πρόταση ο 24χρονος άσος θα παραχωρηθεί, κάτι που ισχύει και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος επίσης δεσμεύεται ως τον Ιούνιο του 2011. Εκτιμάται πως αν ο «τρομοκράτης» κάνει καλές εμφανίσεις με την Αλγερία στο Μουντιάλ, θα γίνει απόσβεση των χρημάτων που δόθηκαν πέρυσι για την απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Ήδη η Βόλφσμπουργκ φέρεται να κινείται για τον φορ της «Ένωσης».

Τυπική διαδικασία

Η επικύρωση της συμφωνίας για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου προς τη «Morgan Stanley» θα σηματοδοτήσει και την οριστική αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται το νομικό πλαίσιο της μεταβίβασης των μετοχών του Πέτρου Παππά (μαζί με αυτές των Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου) στον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η νέα γενική συνέλευση της ΠΑΕ, από την οποία και θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Με προβλήματα στην Κομοτηνή

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα δυσκολεύουν την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει την πρώτη της νίκη εκτός λεκανοπεδίου την τρέχουσα περίοδο. Από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (16:45, ΣΚΑΪ) θα απουσιάσουν ο άρρωστος Τζεμπούρ, οι τραυματίες Νέμεθ, Μαντούκα, ο ανέτοιμος Αραμπατζής, ο τιμωρημένος Καφές και ο στρατευμένος Ταχτσίδης, ενώ σήμερα θα κριθεί αν την αποστολή θα ακολουθήσει ο Αραούχο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Σάχα, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέα, Καράμπελα, Γιάχιτς, Μάκος, Χέρσι, Λεονάρντο, Σκόκο και Μπλάνκο. Τη 18μελη αποστολή συμπληρώνουν οι Λούκατς, Γιαχάγια, Παυλής, Λαγός, Γκέντσογλου, Μανωλάς και Ρίκκα.

* Ο Νίκος Γεωργέας θα επισκεφτεί απόψε την «Original» Αλεξανδρούπολης και ο Ίσμαελ Μπλάνκο με τον Βασίλη Δημητριάδη την «Original» Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES