11 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Δύο και βλέπουμε…

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συναντηθούν εντός της ημέρας ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Ζίκο, συζητώντας τις κινήσεις που θα γίνουν, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για δύο μεταγραφές, ενός αριστερού χαφ και ενός δημιουργικού μέσου. Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε μετά την πρόκριση της ομάδας στους «16» του Champions League ότι θα γίνουν μεταγραφές, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο προπονητή.

Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι η ομάδα στο νέο έτος θα είναι ακόμη καλύτερη, αφού θα επιστρέψουν ο Ντιόγο με τον Νταρμπισάιρ και θα υπάρξει ενίσχυση. Όσον αφορά τους υποψήφιους στόχους των «ερυθρολεύκων», στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται ο Γιοβάνοβιτς (της Σταντάρ Λιέγης), ο Ντεμπελέ (της Άλκμααρ) και ο Φρεντ (της Φλουμινένσε).

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται, όπως ο Ντιέγκο Σόουζα (της Παλμέιρας) και ο Ούγκο (της Σάο Πάολο). Την ίδια ώρα, όμως, οι νταμπολούχοι Ελλάδας φαίνεται ότι καλοβλέπουν την προοπτική να επιστρέψουν ο Καστίγιο και ο Λούα Λούα (σ.σ.: χθες ο μάνατζέρ του ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ).

Στόχος της διοίκησης είναι οι παίκτες να αποκτηθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να προσφέρουν αμέσως τις υπηρεσίες τους. Οι διοικούντες θέλουν οι μεταγραφές (ίσως και τρεις) να γίνουν μέσα στον Δεκέμβριο, αφού τον Ιανουάριο η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα με τα δύο ντέρμπι με τους «Δικεφάλους» (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) και παιχνίδια στις έδρες της Καβάλας και του Πανιωνίου.

Ενα εκατ. ευρώ το πριμ!

Το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ θα λάβουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους «16» του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μοιραστούν 700.000 ευρώ, ως μπόνους ανά λεπτό συμμετοχής, συν 375.000 ευρώ που είναι το στάνταρ ποσό που αντιστοιχεί σε 15.000 ευρώ για τους 25, που έχουν τουλάχιστον δύο παρουσίες σε 18άδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES