11 Δεκ 2009

Β’ Εθνική: «Ανεπιθύμητοι» οι προληπτικοί στο ντέρμπι

Ντέρμπι ακατάλληλο για… προληπτικούς φιλοξενεί το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Η πρωτοπόρος ομάδα της κατηγορίας, Κέρκυρα, φιλοξενεί τον Εθνικό (13/12, 15:00) στο μεγάλο ραντεβού της αγωνιστικής ημέρας.

Οι Φαίακες με το απόλυτο στην έδρας τους (5-0-0) θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το σερί τους και όπως τους είπε ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές εν όψει Εθνικού: «Μία ήττα είναι αρκετή για τον πρώτο γύρο», εννοώντας αυτήν με την Ρόδο (2-1) την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Γρηγορίου, αναμένεται να έχουν πολλές απουσίες πηγαίνοντας στο νησί. Ήδη έχουν τεθεί εκτός «μάχης» οι Σουμπίνιο, Παγώνης, Δήμος και Φαρινόλα, ενώ οι Σύρος και Ζουαρί που χτύπησαν χθες θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς.

Η «αυλαία» ανοίγει σήμερα, Παρασκευή, στην Καισιαριανή, όπου ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα, Εθνικός Αστέρας, υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το Σάββατο ο Ιωνικός φιλοξενείται στη Ρόδο από τον τοπικό Διαγόρα, ενώ τη Δευτέρα κλείνει το πρόγραμμα με το πολύ ενδιαφέρον ματς ΟΦΗ- Θρασύβουλος στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11/12 (19:00, connx)

Εθνικός Αστέρας- Αναγέννηση Καρδίτσας

Σάββατο 12/12 (15:00, ΕΤ3)

Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός

Κυριακή 13/12 (15:00)

Κέρκυρα- Εθνικός Πειραιώς
Δόξα Δράμας- Αιγάλεω
Ηλιούπολη- Πανσερραϊκός
Πιερικός- Καλαμάτα
Αγροτικός Αστέρας- Ολυμπιακός Βόλου
Παναιτωλικός- Ρόδος

Δευτέρα 14/12 (18:00, ΕΤ3)

ΟΦΗ- Θρασύβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES