11 Δεκ 2009

Επαναφέρει Κλέιτον!

Η πρώτη από τις αλλαγές του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός… Ο Σίλβα Κλέιτον επανήλθε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε σε ένα μέρος του οικογενειακού διπλού.

Ο Κλέιτον συμμετείχε στα τελευταία δέκα λεπτά του οικογενειακού διπλού σε θέση δεξιού επιθετικού. Αν μη τι άλλο η παρουσία του έστω και τόσο χρονικό διάστημα στο «βασικό» σχήμα είναι μία είδηση, η οποία δείχνει τις προθέσεις του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Το ερώτημα: εάν ο Κλέιτον θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Νιόπλια και του Βαζέχα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα βρει απάντηση στις επόμενες προπονήσεις. Εάν ο Νιόπλιας κρίνει ότι μπορεί ο βραζιλιάνος να βοηθήσει άμεσα, τότε, δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε αποστολή της ομάδας μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως, εάν αυτό δεν συμβεί στον αγώνα με τον «γηραιό», τότε θα συμβεί σίγουρα σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, δηλαδή με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου ή τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δοκιμές…

Στο οικογενειακό διπλό ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε δοκιμές. Η ομάδα των βασικών άρχισε με Τζόρβα, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Σισέ και Ρουκάβινα.

Οι διαφορές σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά έχουν να κάνουν με τον Βύντρα ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο, αντί του Σεϊταρίδη και με τον Καντέ που χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε στο άκρο αντί του Ρουκάβινα, σε ένα σημείο του διπλού και ο Σείταρίδης και πάλι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη μία το μεσημέρι.

Βάρος στην τακτική

Πολύ στην τακτική δούλεψαν ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού έδινε εντολές για τις θέσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στην περίπτωση που η ομάδα επιτίθεται ή αμύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES