11 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Η λύση του Κοζώνη και το… plan b!

Νέα επαφή με τον Χαράλαμπο Κοζώνη θα έχει το επόμενο διάστημα ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος σήμερα επιστρέφει στις ΗΠΑ. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ μαζί με τους Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα φέρονται να έχουν βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για να πληρωθούν οι παίκτες και κάποιες από τις υποχρεώσεις της ομάδας που είναι αδύνατο να μετατεθούν.

Όσον αφορά τις επαφές του κ. Νοτιά με τον κ. Κοζώνη, θα συζητήσουν για το προσύμφωνο, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί (για να αρχίσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών), έστω κι αν ο 65χρονος επιχειρηματίας δεν προσκόμισε τις εγγυήσεις που θα έπειθαν η «Ένωση» θα πάει σε σίγουρα χέρια.

Ενδεχομένως σημαντικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις να έπαιξαν τα τεκταινόμενα στο Λονδίνου, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα υπογράψει το προσύμφωνο με τον κ. Κοζώνη, ο οποίος αν δεν συναντήσει μεγάλα χρέη στην ΑΕΚ, προβλέπεται καταθέσει το ποσό των 19 εκατ. ευρώ για να γίνει (μέσω αύξησης Μ.Κ.) το νέο αφεντικό.

Η πρώτη, εύκολη λύση για τους μετόχους και σίγουρα για τον μεγαλομέτοχο είναι να δώσουν την ΠΑΕ στον κ. Κοζώνη και να αποχωρήσουν από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αν διαπιστωθούν προβλήματα στον έλεγχο των χρεών (υπαρκτά ή τεχνητά κατά την κρίση των μετόχων), τότε υπάρχει δεύτερο σχέδιο με πολύ δύσκολη εφαρμογή.

Οι εναπομείναντες μέτοχοι (η ομάδα που απέμεινε έχει βάλει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ), που δυστυχώς δεν γνωρίζουν πολλά από ποδόσφαιρο, θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν, αλλά με περιορισμένο μπάτζετ.

Κατάληψη και το 2010

Αποφασισμένοι να υποδεχθούν το νέο έτος στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίζονται οι καταληψίες, οι οποίοι δεν επιθυμούν να φύγουν μέχρι να δοθεί ξεκάθαρη λύση στο εξαιρετικά σοβαρό διοικητικό-ιδιοκτησιακό πρόβλημα της «Ένωσης».

«Η συντονιστική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους απλούς, ανώνυμους ΑΕΚτσήδες που μας συμπαραστέκονται καθημερινά, είτε από κοντά είτε με τα μηνύματά τους.

Θα θέλαμε να τους προσκαλέσουμε στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα αρχίσει από αύριο (σ.σ.: σήμερα). Ελπίζουμε αυτή τη φορά το πούλμαν των αδελφών από την Πάτρα να φτάσει δίπλα μας. Καλά ΑΕΚούγεννα!

ΥΓ.: Αντε, και καλή χρονιά
...», ανακοίνωσαν.

«Είμαστε σε δίλημμα…»

Για το θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε ο Γιάννης Λυπημένος στη «SportDay». Ο μάνατζερ του Γαλλοαλγερινού επιθετικού παραδέχτηκε πως τα περιθώρια στενεύουν. «Είμαστε σε δίλημμα, αλλά πρέπει μέχρι αύριο (σ.σ.: σήμερα) να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Ο Τζεμπούρ θέλει να παίξει στο Κόπα Αφρικα, αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες ζητούν να απαρνηθεί τη διοργάνωση. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να επιλέξουμε», δήλωσε, θεωρώντας, ωστόσο, εξίσου βασικό πρόβλημα το γεγονός ότι «καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES