10 Δεκ 2009

Πρόεδρε, αφού (τον) ήξερες για δεν (τον) ρώταγες

Ο παράγοντας και ο προπονητής κρίνονται από τα αποτελέσματα. Βάζοντας κάτω τις κούπες κάθε σχετική αμφιβολία πάει περίπατο. Πιο πετυχημένος παράγοντας στον σύγχρονο ελληνικό αθλητισμό είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Μαζεύει εγχώρια και ευρωπαϊκά τρόπαια το ένα μετά το άλλο. Φέρνει στον Παναθηναϊκό τους κατά τεκμήριο καλύτερους παίκτες κι έχει στον πάγκο χρόνια τώρα, τον καλύτερο προπονητή.

Στα τόσα χρόνια της παραγοντικής του καριέρας δεν παραπονέθηκε κανένας για πρόβλημα στις πληρωμές ούτε προπονητής άφησε υπονοούμενα για παρεμβάσεις στο έργο του.

Αυτός πάνω-κάτω είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Αντιτουριστικός» πρόεδρος χωρίς προνομιακές σχέσεις με τον Τύπο και μόνο ψεγάδι τον τρόπο, που ο γιός του, Δημήτρης χειρίζεται την ιδιόκτητη εφημερίδα του.

Και ενώ είναι γνωστό πως για χατήρι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Παύλος δεν αφήνει να διογκωθεί όσο θα μπορούσε η οικογενειακή περιουσία, το περασμένο καλοκαίρι είπε «ναι» κι έβγαλε από το ταμείο μερικά εκατομμύρια και για την ΠΑΕ.

Ναι, ανομολόγητος πόθος του είναι να γίνει ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ. Ναι, ηδονίζεται όταν του το ζητούν ρυθμικά χιλιάδες οπαδοί…

Ναι, όλα αυτά συνιστούν λόγους για τους οποίους του αξίζει τουλάχιστον μια ενημέρωση για τις σοβαρές αποφάσεις που προτίθεται να πάρει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Επειδή τα έμαθε από τις εφημερίδες, ενώ το προηγούμενο βράδυ ήταν με τον κ.Πατέρα, έγινε ο Παύλος θηρίο ανήμερο.

Σίγουρα οι γνώσεις του περί το άθλημα δεν πείθουν ότι μπορεί να χαράξει γραμμή για τόσο σοβαρά θέματα όπως η απομάκρυνση προπονητή και επιλογή του αντικαταστάτη. Σίγουρα η διοίκηση υπό τον κ.Πατέρα έχει εξουσιοδότηση να παίρνει τέτοιες αποφάσεις.


Ωστόσο, όταν πρόκειται για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον η έγκαιρη ενημέρωση συνιστά κάτι παραπάνω από τυπική υποχρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES