11 Δεκ 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Προβληματισμός Κωφίδη για τους «ταραξίες»

Εκτός αποστολής είναι πολύ πιθανό να τεθούν οι Σερζ Ντιέ και Νικολάε Ντίκα εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης του Ηρακλή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Σάββας Κωφίδης, δεν έδωσε συγχωροχάρτι στους δύο «τσαμπουκάδες» οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια στην προπόνηση της Τετάρτης.

Μάλιστα, οι δυο ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλήφθηκαν στη χθεσινή πρόβα ενδεκάδας από τον 49χρονο τεχνικό, αφού αποφασίστηκε να προπονηθούν μόνοι τους. Σήμερα αναμένεται να τους ανακοινώσει αν θα τους υπολογίσει κανονικά στην αποστολή.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» καλείται τώρα να τροποποιήσει τα πλάνα του και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα πιο επιθετικό σχήμα (4-4-2). Συγκεκριμένα, δοκίμασε ως επιθετικό δίδυμο τους Βίκτορα Ιάκομπ - Ιβάν Μπόσνιακ με τους Σαρμπέλ Τούμα και Ντένις Επστάιν να τους στηρίζουν στα πλάγια από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Μανώλης Παπαστεριανός μαζί με τον Στέλιο Ηλιάδη ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, με τον Χαράλαμπο Περπερίδη στα δεξιά. Οι Τάσος Κατσαμπής και Αχιλλέας Σαρακατσάνος διατήρησαν τη θέση τους στα στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES