11 Δεκ 2009

Δύο μεταγραφές οπωσδήποτε

Δεν ξέρω αν ο Ζίκο όντως πιστεύει πως η ομάδα χρειάζεται τέσσερις μεταγραφές, όπως είπε μετά το ματς με την Άρσεναλ, αλλά τουλάχιστον δύο πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Το θεωρώ δύσκολο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που ως γνωστόν οι επιλογές είναι μετρημένες, να βρεθούν τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες. Επίσης πιστεύω πως δύο ακόμα επιθετικοί θα σήμαιναν πως δεν θα βλέπουμε ποτέ έναν εκ των Μήτρογλου, Ντιόγο ή Ντάρμπισαϊρ, αφού οι δύο τελευταίοι αναμένεται να επανέλθουν σύντομα.

Ούτε πρόκειται να παίζει ο Βραζιλιάνος τεχνικός με δύο επιθετικούς, αφού ζητάει επίσης αριστερό εξτρέμ και δεκάρι. Τέλος πάντων, μακάρι να έκανε και 20 μεταγραφές ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το θέμα είναι να αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής. Από το «πάνω ράφι» που θα κάνουν την διαφορά. Κι αυτό φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει ο Κόκκαλης. Ο Ολυμπιακός με την φετινή του, μέχρι τώρα πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πάρει 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κόκκαλης λοιπόν είναι αποφασισμένος να κάνει δύο μεταγραφές που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν οι κατάλληλοι και μακάρι οι διαπραγματεύσεις να έχουν θετική κατάληξη. Αυτό που έχει καταφέρει ο φετινός Ολυμπιακός είναι θαύμα.

Το ότι η ομάδα έχει καταφέρει τόσα πολλά, με λειψό ρόστερ, δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να αφεθεί στην μοίρα της. Ισα ίσα. Πρέπει να επενδύσουν πάνω της για να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τον Ιανουάριο πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε (τουλάχιστον) δύο μεταγραφές ώστε να πάει ο Ολυμπιακός ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES