27 Νοε 2009

Νοκ-άουτ ο Ιωάννου, διάστρεμμα ο Κολοτούρος!

Στον ΑΟ Κέρκυρα άσχημα ήταν τα… μαντάτα όσον αφορά τον Δημήτρη Ιωάννου. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τετάρτης και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στον τετρακέφαλο. Χθες Πέμπτη το απόγευμα ο παίκτης εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Αλέκο Κοσκινά, και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει θλάση στον δικέφαλο. Έτσι, του συνεστήθη ξεκούραση και φαρμακευτική αγωγή.

Η επιστροφή του Ιωάννου στους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται σε δύο με τρεις εβδομάδες. Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, διότι ο έμπειρος μπακ είναι βασική μονάδα της, αλλά και αρχηγός της.

Πέραν του Δημήτρη Ιωάννου, το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα χάσουν και οι (επίσης τραυματίες) Γιώργος Παρασκευαϊδης και Μπαλί Σμαρτ.

Όμως, οι… «πονοκέφαλοι» για τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ δεν σταματούν μόνο στους παραπάνω ποδοσφαιριστές! Το… ιατρικό δελτίο «διευρύνθηκε» με τον Γιάννη Κολοτούρο, ο οποίος κατά τη χθεσινή προπόνηση υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Τόσο στον νεαρό αμυντικό, όσο και στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, που υποφέρει από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, συνεστήθη ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα καταβληθεί προσπάθεια για να είναι και οι δύο παίκτες έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ο Φαμπρίς Ρεπερνέ μέρα με τη μέρα ανεβάζει… ταχύτητα και ο προπονητής του θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς κόντρα στους Σερραίους. Σε ότι αφορά τον νεαρό Σπύρο Μπράτο, δείχνει να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και πλέον προπονείται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES